spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Iata oculta din zona Turda – Campia Turzii!

A venit momentul sa imi asum un risc si sa fac o analiza la rece despre conturile si paginile de facebook responsabile cu mazgalirea publica a politicienilor, functionarilor si jurnalistilor din Turda si Campia Turzii.

Nu de-alta, dar sunt satul pana in varful capului sa fiu asociat cu aceasta speta ieftina de persoane care sunt cocosi in spatele identitatilor false si nu de-alta, dar in 2016 am fost tinta unor astfel de conturi si pagini false.

Din capul locului, declar public faptul ca sunt TOTAL impotriva unor astfel de tertipuri, caracteristice serpilor… nicidecum oamenilor, asa ca – SA INCEPEM:

Ghimpele Ariesean – aceasta pagina, creata in 17 mai 2023, care se pretinde a fi politician din Turda, dar cel mai probabil, este coordonat de un grup de frustrati politici, este cea mai noua povara a facebook!

Ataca pe toata lumea, mai putin o singura persoana: Mihai Sandru, pe care o promoveaza. Treaba lor de ce, Sandru daca e barbat, sa se dezica de acest cont!

Geana Ghirisana – un cont de facebook aparut imediat dupa aparitia flyerelor electorale care il prezentau pe Ionut Geana drept posibil candidat la Primarie. Acest cont il ataca in mod constant pe Ionut Geana.

Investigatorul Turdean – o pagina care iubeste USR-ul turdean si distribuie doar aspecte legate de USR – va dati seama ca nu trebuie sa fii geniu sa observi o apropiere voita sau involuntara.

“TurdaNews” – pagina care copiaza numele.colegilor nostri de la TurdaNews.net, care ataca atat jurnalismul local, dar mai ales pe Cristian Matei.

“Ziarul Ariesului” – un blog creat pe platforma blogspot, cu scop clar de a-l denigra pe Ionut Geana.

Solutii: in ceea ce priveste paginile de facebook si conturile de facebook, singura solutie este fie blocarea lor, fie raportarea lor in masa. Potrivit ChatGPT, daca 100 de oameni raporteaza simultan o pagina de facebook, aceste raporturi poate cauza chiar restrictionarea acestor pagini!

La final, aceste jeguri publice nu sunt “presa”, ci sunt promotori ai deepfake-ului, atitudini caracteristice in special rusilor!

spot_img
spot_img
spot_img