Iată informațiile NEȘTIUTE despre Dan Shomon

spot_imgspot_img

Presa a dezbătut, pe larg, ieri – faptul că Dan Shomon va conduce lupta politico-PR-istă a lui Avram Gal, în 2024.

Dan Shomon, fostul șef de campanie al președintelui american Barack Obama, va conduce campania electorală a lui Avram Gal, pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii. Americanii sunt foarte interesați de zona orașului Câmpia Turzii și a județului Cluj, având în vedere actualele și viitoarele investiții în Unitatea Militară de la Luna și în alte afaceri importante din județ”, au transmis cei de la PSD Câmpia Turzii.

De asemenea, Avram Gal s-a arătat încântat de colaborarea cu Shomon.

Dragii mei, astăzi am bătut palma cu domnul Dan Shomon, pentru a mă susține în campania electorală din 2024 pentru Primăria Câmpia Turzii. E proiectul meu de suflet și trebuie să ne înconjurăm de oameni cu experiență”, a afirmat Gal într-un video pe Facebook.

Dar … ce știm, cu adevărat, despre Dan Shomon?

În primul rând, deși titulatura de „șef de campanie al lui Barack Obama” este cea mai atribuită acestui analist politic american, puțină lume știe că lui Obama i-a fost șef de campanie PENTRU SENATUL STATELOR UNITE, nu pentru alegerile prezidențiale – sursa: https://www.nytimes.com/2008/05/11/world/americas/11iht-11chicago.12772819.html

De asemenea, Dan Shomon este unul dintre cei mai cunoscuți analilști politici și consilieri politici din Statul Illinois și a fost șef de cabinet al lui Rod Blagoyevich, fostul guvernator al statului Illinois.

Dan Shomon a fost implicat în arestarea și procesul fostului guvernator al statului Illinois, Rod Blagojevich. Dan Shomon a fost șeful de cabinet al lui Blagojevich și a fost, de asemenea, unul dintre colaboratorii apropiați ai acestuia. În decembrie 2008, Rod Blagojevich a fost arestat și ulterior condamnat pentru corupție, inclusiv pentru încercarea de a vinde sau schimba ilegal mandatul senatorial vacant al lui Barack Obama.

Dan Shomon nu a fost direct implicat în actele de corupție care au dus la arestarea lui Blagojevich, dar a fost un membru important al administrației acestuia.

Deci … în lupta pentru Primăria Câmpia Turzii, Dan Shomon este un atuu major pentru Avram Gal, atât prin prisma conexiunilor politice de care dispune, cât și prin experiența pe care o are.

spot_img
%d bloggers like this: