spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Iată echipa cu care Dorin Lojigan și PNL vor aborda alegerile din 9 iunie!

În această dimineață, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a distribuit un „Story” prin care-i prezintă pe oamenii alături de care va intra în lupta pentru Consiliul Local, de pe 9 iunie.

Cu Lojigan vârf de lance, lista este continuată de Cristian Haiduc, Sabin Ghemeș, Adrian Antal și Alexandru Socaciu. Prima doamnă propusă de liberali este inegabila profesoară de limba și literatura română, Finica Oaida. Aceasta este urmată pe lista propusă de PNL de Teofil Rusu, militar profesionist și director al Domeniul Public Câmpia Turzii SA. Nou-venitul în echipa PNL, Gheorghe Iulian Rece, este 8-lea pe lista de consilieri, fiind urmat – în ordine – de Călin Crihălmeanu, Gheorghe Socaciu și Sergiu Rendeș. Un alt nou-venit, Laurențiu Bondor, urmează pe listă.

Lista continuă cu o nouă prezență feminină, în persoana doamnei, Diana Feneșan, președinta TNL Câmpia Turzii. Aceasta este urmată de Cătălin Moldovan, consilieri local în funcție.

Una dintre marile surprize ale listei propusă de PNL este doamna, Floriana Prahoveanu, fosta șefă a Asistenței Sociale din Câmpia Turzii și actual președinte al Asociației Pro Assisto. Lista este continuată de fostul polițist local, Aurelian Ploscariu, dar și de Ioan Nagy – șeful punctului de lucru din Câmpia Turzii al SC Distribuție Energie Electrică SA.

Lista liberalilor continuă, în ordine cu: Crinel Coman – antreprenor, Edmond Daniel Dandoczi – antrenor de campioni la box, Larisa Florina Marian, Marie Octavian Moisă – șeful Parcului Industrial Câmpia Turzii, Cozmin Minteuan – antreprenor, Cătălin Eugen Văsie – jurist și Gheorghe Stănilă – cel mai mare manager de societate agricolă din Câmpia Turzii.

Despre locuri eligibile, calcule și strategii … o să lăsăm realitatea serii de 9 iunie să vorbească!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img