fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiIată de ce TREBUIE să scape Câmpia Turzii de rampele ilegale de...
spot_img
spot_img

Iată de ce TREBUIE să scape Câmpia Turzii de rampele ilegale de deșeuri!

- Publicitate -
spot_img

După cum știți, începând din 2021, de salubrizarea orașului Câmpia Turzii (colectare, transport, depozitare deșeuri) se va ocupa firma SuperCom, firmă coordonată de francmasonul, Ilie Ciuclea.

Ei bine, odată cu intrarea celor de la Supercom în Câmpia Turzii, rampele ilegale și microrampele dedicate deșeurilor vegetale pot deveni o adevărată problemă pentru Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Motivul este foarte simplu: contractul castigat de Supercom prevede doar colectarea, transportul si depozitarea deseurilor menajere si nemenajere DE LA PERSOANELE FIZICE SI JURIDICE, nicidecum din microrampe.

Asta inseamna ca, daca operatorul de salubritate va avea de luat gunoi de pe microrampe sau din rampele ilegale, aceste servicii vor fi facturate separat catre Primarie.

Ei bine, pretul pe care operatorul de salubritate l-ar putea impune Primariei ar putea fi unul cu mult mai mare decat cel impus clientilor casnici.

De-asta ar trebui duse adevarate campanii prin care sa se descurajeze depozitarea gunoiului pe microrampe sau pe rampe ilegale.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: