fbpx
HomeFEATUREDIată de ce Spitalul din Câmpia Turzii este mai slab decât cel...
spot_img
spot_img

Iată de ce Spitalul din Câmpia Turzii este mai slab decât cel din Rovinari sau Hârlău

- Publicitate -
spot_img

În cursul zilei de ieri, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a dat publicității un comunicat de presă prin care anunță semnarea mai multor contracte de finanțare europeană pentru modernizarea unor spitale din România.

Printre acestea se numără cele din Rovinari – oraș cu 11.800 de locuitori și Hârlău – 10.000 de locuitori.

„Spitalul Orășenesc Sf. Ștefan Rovinari, județul Gorj, este beneficiarul unei finanțări în valoare de 3,83 milioane lei. Suma va fi utilizată pentru echipamente medicale noi, performante pentru a putea oferi servicii medicale eficiente pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2, dar și celor suspecți. (…) Alte 2 contracte, în valoare de aproximativ 3,5 milioane lei fiecare, vor sprijini activitatea Spitalului Municipal Târgu Secuiesc din județul Covasna și a Spitalului Orășenesc Hârlău din județul Iași. Proiectele vor finanța achiziția de aparatură și echipamente medicale, inclusiv consumabile medicale.”, se arată în respectivul comunicat de presă.

Spitalul din Câmpia Turzii, despre care primarul local anunța că va atrage fonduri europene, că va fi întabulat și că multe și mari minunății se vor petrece aici … NU FIGUREAZĂ pe lista spitalelor finanțate.

Cu alte cuvinte, o unitate medicală care deservește aproximativ 60.000 de oameni are un manager care nu a găsit pârghiile de a solicita finanțare în vederea consolidării capacității medicale.

În schimb, managerul are în continuare un salariu de 17.000 de lei 🙂 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: