14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiIATĂ DE CE NU S-AU RIDICAT GUNOAIELE DE LA TRITENI

IATĂ DE CE NU S-AU RIDICAT GUNOAIELE DE LA TRITENI

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În urmă cu câteva zile, site-ul de știri TurdaNews.net prezenta un articol privind o situație deficitară în ridicarea și transportul deșeurilor din comuna Tritenii de Jos, de către Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA.

La acel moment, nimeni din conducerea Primăriei Triteni nu a prezenta informații despre subiect, iar redactorul a scris că situația este una gravă.

Ei bine, motivul din spatele acestei probleme stă într-o datorie de 1,3 miliarde de lei vechi pe care Primăria Triteni o are față de Compania de Salubritate.

„Ei , noi am facut o interpelare companiei de Salubritate si Surprize , Surprize nu numai ca nu a fost vorba de nici o greva a angajatilor de la salubritate ci din contra compania de salubritate a incetat furnizarea de servicii catre Primaria Tritenii de jos ca urmare a neptlatii sumei de 130000 Ron adiaca 1,3 miliarde lei vechi. ”, a scris Emil Rusu, președintele PNL Tritenii de Jos, pe rețelele de socializare.

RefleqtMedia a încercat să ia legătura atât cu primarul comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa, cât și cu viceprimarul, Raul Rafai, însă aceștia nu au fost disponibili la telefon.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: