spot_img

Iată de ce intrarea pe piață a noului operator de salubritate, la Câmpia Turzii, este cea mai bună veste posibilă!

Date:

Share post:

Începând din luna iunie 2021, Supercom va prelua activitatea de ridicare și transport a deșeurilor menajere din Câmpia Turzii.

Ne referim strict la Câmpia Turzii, deoarece situația cu operatorul de salubritate de aici are nevoie de o mare gură de oxigen și de o regândire a activității.

Din cauza situației nefaste cu depozitarea deșeurilor menajere la rampe din Odorheiul Secuiesc sau Aleșd, din cauza amenzilor mari primite de la Garda de Mediu, care a venit la controale „cu dedicație”, cifrele financiar-contabile ale Companiei de Salubritate, aferente anului 2020 arată destul de greu de digerat pentru conducerea executivă a societății, care și-a dat tot efortul în vederea redresării situației.

Conform bilanțului pe anul 2020, Compania de Salubritate SA a înregistrat o pierdere de 1.446.172 lei (14 miliarde de lei vechi).

La această situație se adaugă datoriile înregistrate de companie, în valoare 3.568.853 lei, rezultând o „pierdere reală” în valoare de peste 50 de miliarde de lei vechi.

Totuși, planurile administrației publice locale de la Câmpia Turzii în ceea ce privește reorganizarea Companiei de Salubritate creionează un viitor benefic și dătător de speranțe pentru societate.

Dacă firma condusă de Cristian Cîmpean va fi reorganizată, astfel încât să se ocupe strict de întreținerea mobilierului public, de lucrări de construcții și de trasări de drumuri (activitate oarecum similară cu cea a API SRL Turda), situația se va reabilita masiv.

Practic, situația economico-financiară din 2020 s-a datorat STRICT cheltuielilor mari cu depozitarea deșeurilor pe rampele din Odorhei, Mureș, Aleșd etc, nicidecum vreunei politici nefaste sau a vreunei greșeli manageriale.

NU trebuie uitat faptul că societatea are de recuperat creanțe în valoare de 1.002.118 lei, bani care dacă erau în conturile societății, pierderea înregistrată la 31.12.2020 era semnificativ mai mic!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Tentativa de jaf la o farmacie din Campia Turzii (UPDATE)

UPDATE: Deși IPJ Cluj ne-a declarat că „se desfășoară...

Prima zăpadă din această iarnă – vezi cât va ninge în zona Turda – Câmpia Turzii

Cetățenii matinali din Turda - Câmpia Turzii - Luduș...
%d bloggers like this: