spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Iată cum îi ajută Valer Turcu pe cei de la Compania de Salubritate să scape de faliment

spot_img

Falimentul Companiei de Salubritate, pronunțat de Tribunalul Specializat Cluj este ISTORIE și totul se datorează unui singur om – Turcu Valer, administratorul special al DandanTur Construct SRL.

Valer (Velu) Turcu a obținut o decizie extraordinară, la Curtea de Apel Cluj, unde a reușit să DESFIINȚEZE controversata decizie a consiliului creditorilor, prin care era respins planul de organizare al Companiei de Salubritate SA, întocmit de directorul – Paul Cristian CÎMPEAN.

Decizia Curții de Apel Cluj a fost luată în 31.10.2023 și arată cam așa:

31.10.2023
Ora estimata: 12:00
Complet: AI 3
Tip solutie: Admitere apel
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant a semnatarului cererii de apel formulată de DanDan Tur Construct SRL. Admite apelul declarat de apelanta DanDan Tur Construct SRL împotriva sentinţei civile nr. 451 pronunţată la data de 07.03.2023 în dosarul nr. 806/1285/2022/a1 al Tribunalului Specializat Cluj pe care o anulează în tot în sensul că: Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant a semnatarului cererii formulată de Dandan Tur Construct SRL. Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a contestatoarei Dandan Tur Construct SRL. Admite acţiunea în anulare formulată de Dandan Tur Construct SRL prin administrator judiciar A&A Consultants SPRL şi în consecinţă, Dispune anularea hotărârii adunării creditorilor debitoarei Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA din data de 15.11.2022 publicată în BPI nr. 1857/15.11.2022. Constată existenţa unei creanţe curente în cuantum de 200 lei reprezentând cheltuieli de judecată în primă instanţă asupra debitoarei Compania de Salubritate Câmpia Turzii, în favoarea contestatoarei Dandan Tur Construct SRL. Decizia este definitivă şi executorie. Pronunţată în şedinţa publică din 31.10.2023
Document: Rezolutie 31.10.2023”

Totul a pornit după ce Valer Turcu, prin avocații săi, a formulat o solicitare de respingere a hotărârii adunării creditorilor, prin care Compania de Salubritate a fost băgată în faliment de CEC Bank România SA și Ecosal Schuster SRL.

Desigur, pe această speță controversată, cu multe necunoscute, există nu mai puțin de 8 dosare la Curtea de Apel Cluj și, până se vor finaliza toate, mai durează nițel, dar este de așteptat să se lase cu niște plângeri penale după acest scandal, care a afectat lumea salubrității din județele Cluj și Mureș.

spot_img
spot_img
spot_img