spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Iată cum a scris PSD Câmpia Turzii 10 lucruri prin care NU A SPUS NIMIC!

Dintre toate lucrurile la care poate fi un om alergic, alergia la gargară și vrăjeală politică este cea mai periculoasă. Nu doar că te face să vomiți mental când citești demagogiile unora, dar te face și foarte irascibil, când îi vezi cum aruncă vrăjeală.

În această seară, Departamentul de Comunicare al PSD Câmpia Turzii (Nume pompos pentru Petre Pop, care-i și prim vice și se vrea și candidat la Primărie) a scris 10 lucruri prin care nu a spus nimic.

Sub un titlu la fel de pompos: „Câmpia Turzii 2024: E timpul pentru SCHIMBARE!”, cele 10 lucruri scrise de PSD prin care nu spun nimic s-ar vrea a fi un program de guvernare locală. De unde guvernare, nene, când Petre Pop a ieșit pe locul 4 în sondajul nostru de săptămâna trecută.

Dar totuși, să luăm cele 10 gargarageli social-trandafiriste și să le facem țăndări pas . cu . pas

„1. # Dezvoltarea economică sustenabilă:

Încurajarea antreprenoriatului și a investițiilor pentru creșterea economiei locale și generarea de locuri de muncă de calitate.” – în acest moment, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii au fost realizate investiții în valoare de peste 500 de milioane de euro. Rata șomajului este sub 1%, iar angajatorii din Câmpia Turzii publică în mod constant anunțuri de angajare. Deci … măsura social-trandafirie = ZERO.

„2. # Modernizarea infrastructurii:

Investiții în infrastructura rutieră, rețele utilitare și dezvoltarea tehnologiei digitale pentru o infrastructură de calitate.” – infrastructura de apă/canal din Câmpia Turzii TOCMAI A FOST MODERNIZATĂ PRIN PROIECTUL POIM dezvoltat de Compania de Apă Arieș. De asemenea, actuala administrație a depus un proiect privind extinderea rețelei de apă și a celei de canalizare, prin Programul Național „Anghel Saligny”, iar acel proiect urmează a fi semnat și acceptat la finanțare. Deci … măsura social-trandafirie = ZERO.

„3. # Atragerea de fonduri europene:

Utilizarea eficientă a fondurilor UE pentru proiecte de dezvoltare și îmbunătățirea comunității.” – pe de o parte, Câmpia Turzii a atras fonduri europene (POR, POCA și PNRR) în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro (iertați-mă, domnule Lojigan, dacă am zis o sumă mai mică). Pe de altă parte, după cum s-a demonstrat în ultima perioadă, constructorii neserioși fac ca atragerea de fonduri europene să nu fie cea mai mare șmecherie în România. Deci … măsura social-trandafirie = ZERO.

„4. # Sprijin pentru dezvoltarea sportului local:

Promovarea activităților sportive și a unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor.” – în primul rând se zice „al unui stil de viață”, dar Departamentul e certat cu limba română, fiind mai îndrăgit de cea ebraică. Pe de altă parte, în momentul de față nu există nici un impediment în calea dezvoltării sau practicării sportului din Câmpia Turzii. Există două cluburi tari de fotbal, FCCT și Bayern, există două cluburi tari de rugby, Leii și Șoimii, există două cluburi tari de volei, există două cluburi tari de box, există două cluburi de majorete… plus un club de judo, plus unul de kickboxing, deci … ce sport nu pot practica tinerii din Câmpia Turzii? Deci… măsura social-trandafirie = ZERO.

”5. # Combaterea consumului de droguri: Campanii de conștientizare și prevenire a consumului de droguri, cu accent pe educația tinerilor.” – un mic pont pentru Departament: drogații nu participă la campanii de conștientizare … EI CUNOSC RISCURILE CONSUMULUI ȘI LI SE RUPE.

„6. # Sprijin pentru pensionari:

Asigurarea accesului la servicii medicale de calitate și programe de recreere pentru pensionari.” – haha, același partid care-l acuză pe Dorin Lojigan că face campanie electorală cu pensionarii le promite pensionarilor programe de recreere… demagogie social-trandafirie.

„7. # Dezvoltarea antrenoratului local:

Dezvoltarea programelor de formare și sprijin pentru antrenorii locali, pentru a promova talentul și expertiza locală.” – în viziunea Departamentului, Primăria Câmpia Turzii va deveni Școală de Antrenori. Cam tristă viziune și strategie social-trandafirie.

9. # Promovarea educației și culturii:

Investiții în educație de calitate și promovarea culturii locale pentru dezvoltarea comunității.”, la investiții în educație chiar nu ai cum să concurezi cu administrația Lojigan, iar în ceea ce privește „promovarea culturii”, am văzut cum știu social-trandafiriii să facă muzee. Muzeul „Prima Școală Română” există în Câmpia Turzii de pe vremea când Pop Petre era administrator public …muzeul a atras cam 12 vizitatori. Mare smântână.

10. # Transparență și participare cetățenească:

Crearea unui mediu administrativ transparent și implicarea cetățenilor în procesul decizional.”, în anul 2015, Primăria Câmpia Turzii (Radu Hanga și Pop Petre) a organizat singura dezbatere publică, referitoare la Bugetul Local. Ca urmare a respectivei dezbateri, NICIO PROPUNERE NU A FOST IMPLEMENTATĂ. Deci… măsura social-trandafirie=ZERO.

Concluzie: Nouă, zece, nouă zece, la gargară nimeni nu vă-ntrece!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img