spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Iată CE VOTĂM pe 9 iunie și DE CE TREBUIE să mergem la vot!

O săptămână și o zi ne mai desparte de alegerile programate pentru data de 9 iunie și, din nefericire, MULTĂ LUME nu știe MULTE LUCRURI despre vot.

În primul rând, CE VOTĂM?

În 9 iunie 2024, toate persoanele care vor merge la secțiile de votare vor primi 5 BULETINE DE VOT: pentru PRIMAR, pentru CONSILIUL LOCAL, pentru PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN, pentru CONSILIUL JUDEȚEAN și pentru PARLAMENTUL EUROPEAN!

5 buletine de vot cu 5 mize la fel de mari, atât pentru partide, dar mai ales pentru fiecare dintre noi!

De ce este important să votăm pe TOATE CELE 5 BULETINE DE VOT?

Simplu, nu doar primarul și consiliul local sunt importanți pentru a-i vota. Țineți cont că, din punct de vedere legal, Consiliul Județean administrează toate drumurile județene, majoritatea stațiunilor turistice, majoritatea spitalelor din capitala de județ și multe alte facilități foarte importante.

Urmând această logică, președintele Consiliului Județean este cel care administrează TOATE aceste facilități. Practic, tot ceea ce nu administrează primarii, administrează președintele Consiliului Județean.

Bun… dar de ce este important să votăm pentru Parlamentul European?

Păi din mai multe motive. În primul rând, în Parlamentul European se hotărăște TOATE politicile care afectează administrarea statelor care compun UNIUNEA EUROPEANĂ.

Știți Euro Green Deal care ne creează atâtea probleme, din punct de vedere al fermieritului, până la impulsionarea mașinilor electrice? Parlamentul European le-a decis.

Știți toate politicile pro-LGBTQ+, tot ei le-au hotărât! Știți cine a luat decizia legării capacului de sticla de Cola? Exact, Parlamentul European!

Bun… în câte tururi se votează?

ÎNTR-UN SINGUR TUR! TOATE CELE 5 ALEGERI DIN 9 IUNIE SE FAC ÎNTR-UN SINGUR TUR! PRIMARII SE VOR ALEGE ÎNTR-UN SINGUR TUR, CONSILIERII, CONSILIERII JUDEȚENI, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN ȘI PARLAMENTARII EUROPENI, TOȚI SE ALEG ÎNTR-UN SINGUR TUR!

De-asta este atât de important să mergeți la vot pe 9 iunie! Fie că sunteți de partea primarului în funcție, fie că vreți să-l dați jos, TREBUIE SĂ MERGEȚI LA VOT PE 9 IUNIE, pentru că următoarea dată când veți avea ocazia să votați primarul… va fi în 2028 !!!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img