20 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaIată ce spune un funcționar public turdean despre golful unde o româncă...

Iată ce spune un funcționar public turdean despre golful unde o româncă a fost mâncată de rechini!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În contextul mediatizării cazului româncei, în vârstă de 40 de ani, angajată a Direcției de Finanțe Publice din Suceava, apar noi detalii despre golful în care aceasta și-a pierdut viața.

Ioana Celia Coman, inspector SCIC la Primăria Turda, a prezentat niște detalii tulburătoare despre respectivul golf, spunând că „salvamarii sunt doar de decor”.

„Acesta este vestitul Golf Sahl Hasheesh…Golful Sahl Hasheesh este intr-adevar foarte frumos și nu ai putea crede că acolo vin rechini….este golful în care o turistă româncă și-a pierdut viața atacată de rechini. Adevărul este ca salvamarii sunt doar de decor…

Dacă mergi în Egipt și te hotărăști sa faci snorkeling trebuie sa te bazezi pe tine….esti oarecum pe cont propriu. Peisajul acvatic e uimitor și te fură.

Coralii, peștii multicolori sunt de neimaginat. Nu ai nici o șansă în caz de pericol….”, a spus funcționarul public turdean.

Egiptul este destinația favorită a angajaților din Primăria Turda sau Serviciul Fiscal Turda. De asemenea, mulți oameni de afaceri din zonă petrec veri de neuitat în Egipt.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: