spot_img

Iată ce spun astrele, în ultima săptămână din ianuarie

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Așa cum v-ați obișnuit, RefleqtMedia vă prezintă horoscopul săptămânii, iar astrele le-au pregătit ceva foarte frumos nativilor. Să-i dăm drumul:

Berbec

Zodia Berbec

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! Încet, dar sigur, pierzi unii prieteni, făcându-se loc pentru alții. Deocamdată, privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat. Sunt momente favorabile detașării de cotidian și discuțiilor tăinuite cu cineva drag.

Taur

Zodia Taur

Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată, ia aminte la discuții și evenimente. Se finalizează o etapă profesională, simțind o reală ușurare sufletească, dar și fizică. La finalul săptămânii sunt momente favorabile pentru reorganizarea planurilor personale și profesionale, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale!

 
 

Gemeni

Zodia Gemeni

Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Se pot accentua visele și viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. În plan profesional este animație Joi și Vineri, evidențiindu-se mai ales, relațiile cu șefii.

 
 

Rac

Zodia Rac

Segmentul financiar are o importanță deosebită în această săpătmână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu partenerul de viață, cu neamurile, dar și cu persoanele dragi, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine, și de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, dar poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult. Totuși, fii prudent și verifică atent fiecare document, fiecare cheltuială și evită investițiile de orice fel. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta cu sfaturi și idei deosebite. Se conturează călătorii îndepărtate sau studii pe termen lung.

Leu

Zodia Leu

Săptămână importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel. Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu. Dezamăgirile pot fi mari. Pentru îmbunătățirea planurile de viitor este nevoie să renunți la tot ce este perimat. Ceva sau cineva din mediul familial îți răscolește relațiile parteneriale.

 
 

Fecioara

Zodia Fecioara

Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organsimului și să apelezi la ajutor de specialitate. Transformările personale care se întrezăresc, întâmpină-le cu mintea și sufletul deschise. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate, pentru că nu au șanse să se materializeze corect în viitor. Selectează-ți prioritățile și dozează-ți efoturile! Relațiile parteneriale sunt interesante, dar pline de surprize.

 
 

Balanta

Zodia Balanta

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Evită să ai așteptări față de cei dragi! Tu ai nevoie să-ți remodelezi concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. La serviciu se conturează activitate intensă.

Scorpion

Zodia Scorpion

În casă și familie se preconizează schimbări interesante, dar înconjurate de mister. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Vei fi neovit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice. Însă, accentul săptămânii revine mai mult laturii personale și relaționării cu cei dragi. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Se întrezăresc discuții și acțiuni importante alături de persoana iubită și de copii.

 
 

Sagetator

Zodia Sagetator

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenția necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Acasă, în familie ai multe de făcut, însă beneficiezi și de sprijinul membrilor familiei, și de elanul tău sufletesc. Cheltuieli majore. Răbdare și acceptă ideilor și nevoilor altora!

 
 

Capricorn

Zodia Capricorn

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales acelea pentru vizitarea unui prieten.

Varsator

Zodia Varsator

Săptămână importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Însă, nu vei înțelege mare lucru acum, însă senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stărle tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către ceilalți. Controlează-ți reacțiile! Se ivesc cheltuieli neașteptate, însă primești și venituri suficiente.

 
 

Pesti

Zodia Pesti

Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde și la răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de unele afecțiuni mai vechi sau mai noi. Evită, în limita posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvoltă gândirea pozitivă! Sunt zile favorabile regândirii planurilor personale și profesionale.

sursa: Astrocafe.ro

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Horoscopul săptămânii 16 – 22 mai 2022

Berbec Cheltuielile, dezbaterile pe teme profesionale, trasarea unor planuri de studii și cercetări reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni....

Horoscop pentru saptamana 07 – 13 martie 2022

Berbec Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului,...

Horoscopul săptămânii 14 – 20 februarie 2022

Berbec Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma...

Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022

Berbec Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Prin intermediul colaborărilor...
spot_img

S-au tinut de cuvant! Medicii care fac garzi la Campia au facut cursuri de urgente si resuscitare

Actul medical livrat in camera de garda a Spitalului Dr. CORNEL IGNA din Campia Turzii creste exponential, odata cu participarea cadrelor medicale la un...
%d bloggers like this: