spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Iata care sunt solutiile pentru a dona sange in cel mai eficient mod pentru Vlad Circo

Situatia grava in care se afla tanarul a impulsionat multa lume din Campia Turzii si Turda sa doneze sange pentru acesta.

De asemenea, multe persoane se intreaba daca se poate dona la Campia Turzii sau Turda.

Raspunsul: NU!

Cele doua spitale municipale nu detin centre de recoltare pentru transfuzii sangvine, astfel ca cea mai eficienta metoda ramane tot la Cluj Napoca.

Desigur, primarul – Dorin Lojigan – depune eforturi considerabile pentru a aduce o echipa de la Centrul de Transfuzii Cluj, la Campia Turzii.

“Sunt în discuții cu Centrul de Transfuzii Cluj. Doar mâine primesc răspuns. Sfatul meu e dacă vreti sa ajutați sa mergeți direct la ei la cluj. Găsiți adresa la postarea mea de pe Facebook. Mâine oricum e exclus ca au donare la Gilau, programata. În cel mai fericit caz poimâine pot veni la Câmpia. Dar nu pot dona cei care au donat la ultima noastră donare din septembrie Nu au trecut 3 luni”, a declarat edilul.

Totusi, pana joi sau vineri cand ar putea veni cei de la Cluj in Campia Turzii, putem merge noi la Cluj Napoca. Fiecare persoana care vrea sa doneze sa se organizeze cu masini mici, cate 4 – 5 si sa mearga la Cluj.

DE ASEMENEA, MIRCEA CRISAN, PATRONUL CRIM TRANS, pune la dispozitia celor care vor sa doneze un autobuz sau microbuz cu care s-ar putea face deplasarea mai multor persoane. Mijlocul de transport se va deplasa VINERI, spre Cluj Napoca.

“Numarul meu este 0758700397 doritorii dacă mi-ar putea lasa un mesaj sa știm câți suntem. Astfel vom putea rezolva ori microbuz, ori chiar autocar, daca e nevoie. Vineri, la ora 7:15 e plecarea de langa Lukoil Campia Turzii si va opri si in Turda, la 3 mocani”, spune Geane Sebastian, reprezentant al firmei CRIM TRANS.

spot_img
spot_img
spot_img