spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Hotul prins in flagrant la Triteni a fost trimis in judecata

La o luna de la comiterea faptei, Muresan Mihai Dumitru, hotul prins in flagrant, la Tritenii de Jos, a fost trimis in judecata de magistratii turdeni.

Ora estimata: 8:30

Complet: Complet P2 C.P.C.

Tip solutie: Încheiere

Solutia pe scurt: În temeiul art. 342 Cod Procedură Penală, raportat la art. 35 alin. 1 şi art. 41 alin. 1 lit. a) Cod Procedură Penală, constată că Judecătoria Turda este competentă din punct de vedere material şi teritorial în ceea ce priveşte judecarea prezentei cauze. În baza art. 346 alin. 1 Cod Procedură Penală constată legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, privind Rechizitoriul nr. 725/P/2023 – din data de 10.04.2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, privind pe inculpatul M. M. D., trimis în judecată, sub control judiciar, sub aspectul săvâr?irii infrac?iunii de furt calificat, prev. de art. 228 alin 1, art. 229 alin 1 lit. b, c, d Cod Penal. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul M. M.D., după rămânerea definitivă a prezentei încheieri urmând a se stabili primul termen de judecată. Încuviinţează şi dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Cluj a sumei de 680 lei reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat, av. Sălăgean Tudor, pentru faza de cameră preliminară. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare, potrivit art. 347 alin. 1 Cod Procedură Penală. Contesta?ia se depune la Judecătoria Turda. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 12 mai 2023.

Document: Încheiere finală camera preliminară 373/2023 12.05.2023

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img