fbpx
spot_img

Hoti hotarati: au furat o rulota de langa Aiud, au dus-o pe Valea Ariesului, iar bunurile din ea le-au abandonat intr-un gater, la Posaga

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Doi bărbați din județul Bistrița – Năsăud sunt cercetați de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, pentru furt. Ar fi sustras o rulotă din grădina unei case de vacanță din Valea Mănăstirii și au abandonat-o într-o pădure, după ce sistemul de cuplare al rulotei s-a defectat. Au furat bunurile din interiorul rulotei și le-au ascuns pe raza comunei Poșaga, unde cei doi lucrează la prelucrarea lemnului.

 

La data de 18 decembrie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, cu sprijinul polițiștilor din Baia de Arieș, au identificat doi bărbați de 31 și 41 de ani, din comuna Livezile respectiv municipiul Bistrița, județul Bistrița – Năsăud, ca persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 11 decembrie 2022.

 

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 08/09 decembrie 2022, cei doi s-ar fi deplasat, cu un autoturism, pe raza localității Valea Mănăstirii, comuna Râmeț, județul Alba, ar fi pătruns în curtea unei case de vacanță și ar fi sustras o rulotă.

 

Ulterior, din cauza defecțiunilor survenite la sistemul de cuplare al rulotei, cei doi ar fi fost nevoiți să o abandoneze, într-o pădure de pe raza localității Râmeți, dar ar fi sustras, din interiorul acesteia, mai multe bunuri (un cort, o butelie, o umbrelă, o roată de rezervă etc), pe care le-ar fi transportat pe raza comunei Poșaga, unde le-ar fi ascuns în interiorul unei instalații de prelucrare a materialului lemnos.

 

Rulota și bunurile sustrase au fost restituite păgubitului, iar față de cei doi bărbați din județul Bistrița Năsăud, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și în vederea stabilirii întregii lor activități infracționale.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: