spot_img

Horoscopul saptamanii 3-9 ianuarie 2022

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

BERBEC

Primele zile ale săptămânii vor scoate în evidență relațiile cu prietenii și activitățile sau planurile profesionale comune cu aceștia. Sunt posibile situaţii delicate, aflarea unor picanterii bine ascunse multă vreme, de aceea atenţia trebuie să fie maximă. Vei, nu vrei va trebui să particpi la reuniuni cu multă lume. Unii par agreabili cu tine, deschiși să te sprijine, însă nu este cee ace pare. Iluzia domnește bine în toate relațiile socio-profesionale. Intervalul 6 – 8 Ianuarie aduce stări interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil să te odihnești şi chiar să te retragi din tumultul cotidian. Vei putea descoperi amănunte despre culisele profesionale. Sănătatea ridică ceva probleme.

 

TAUR

La începutul săptămânii se evidențiază aspectele profesionale și cele privitoare la imaginea ta în ochii celorlalți. Urgențele din segmentul profesional te vor chema la lucru. Se pare că ai sarcini de lucru importante, astfel că acum șefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvi. Este bine să vorbești direct și la obiect, pentru că unii îți pot pune bețe în roate. Aspectele locative, cele legate de familie sau de treburi gospodărești sunt şi ele prezente în preajma ta. Sunt posibile situaţii delicate, de aceea trebuie multă atenţie, discernământ şi răbdare. Zilele de 6 şi de 7 Ianuarie îți aduc prieteni şi protectori excepţionali. Urmează-le sfaturile, dar tu evită să-ți expui temerile.

 

GEMENI

 

Primele zile ale săptămânii îți aduce dorinţă de elevare, planuri de căltorii sau studii pe termen lung. Deocamdată, astrele nu-ți prea susţin doleanţele, dar la momentul potrivit te vor ajuta. Alcătuiește un plan de activități culturale și antrenează-i și pe cei dragi alături de tine. În zilele de 6 şi de 7 Ianuarie te vor preocupa imaginea ta publică, domeniul profesional, respectiv relațiile cu șefii şi poziția ta în cadrul unui grup de lucru. Fii prudent, pentru că sunt posibile discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte cu implicare juridică pe termen lung. Pe de altă parte, vei fi invitat la reuniuni cu multă lume, bucurându-te de popularitate și voie bună. Sunt zile bune excelente pentru a-ți redefini personalitatea.

 

RAC

 

În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cheltuielile comune cu alții, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Cei dragi vor dori cadouri din partea ta, pe motiv că este încă sezon de sărbători. Selectează prioritățile tale personale și apoi mulțumește-i și pe ceilalți. Pe 6 şi pe 7 Ianuarie apar tot soiul de răscoliri sufletești și mentale, astfel că avalanșa de stări interioare controversate va duce la o mare dorință de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ți eforturile spre a plănui o vacanță îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău. Sau lecturează cărți bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi.

 

LEU

La începutul săptămânii se vor evidenția activitățile profesionale și treburile domestice. Va trebuie să te împarți echitabil între ambele segmente de viață și să rezolvi totul onorabil. Relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională sunt controversate. Dinamica lor te va încuraja să-ți reevaluezi părerile și intențiile, atât față de relația cu partenerul de viață, cât și față de relațiile profesionale. Ai tendința de a te subestima, ceea ce evident că te duce spre rezultate slabe. Pe 6 şi pe 7 Ianuarie vor intra în preocupările tale, cheltuielile comune cu alții, cadourile băneşti, moştenirile sau partajele personale și profesionale. Sunt posibile veşti din și despre străinătate, unele chiar interesante.

 

FECIOARA

Se conturează treburi de rutină la locul de muncă. Și în mediul familial, acasă, se pare că tu ești vioara întâi ce trebuie să rezolve totul. Toate acestea te pot obosi și plictisi totodată. Pe de altă parte, se vor evidenția unele afecțiuni vechi. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare. Se pot petrece răsturnări de situaţie, unele chiar agreabile. Pe 6 şi pe 7 Ianuarie, relaţiile parteneriale sunt dinamice şi interesante. Fii prudent, pentru că atât partenerul de viață, cât și cei profesionali au alte planuri și doleanțe decât ale tale.

 

BALANTA

Primele zile ale săptămânii aduce chef de petrecere şi dorința de a te implica în relații amoroase. Constructiv ar fi să-ți canalizezi energia și eforturile spre un hobby sau spre discuții interesante cu prietenii. Evită extravaganțele și lasă-i pe cei dragi să-și vadă, cum vor, de treburile lor. A interveni tu în viața altora, fără să ți se ceară expres acest lucru, duce inevitabil la despărțiri definitive. În plan profesional apar situații deosebite, unele tensionate bine, în zilele de 6 și 7 Ianuarie. Fii prudent, deoarece există riscul să declanșezi conflicte pe termen lung în relațiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase în zonele de lucru. Sănătatea are de suferit pe întregul organism. Rezervă momente pentru odihnă.

 

SCORPION

 

Săptămâna evidențiază relații cu persoanele din anturajul apropiat. Cheful de distracții și aventuri este accentuat. Se recomandă prudență, deoarece există riscul să exagerezi în toate. Este nevoie să te ocupi și de activitățile gospodărești. Membrii familiei îți sunt alături, chiar dacă tu crezi altceva. Aparențele sunt înșelătoare, așa încât acordă celor dragi încredere. Unii membrii ai familiei pot avea nevoie de ajutorul tău în diverse probleme: de sănătate, materiale sau emoționale. Se pare că banii, bunurile sunt motive principale în această perioadă pentru disputele familiale. Este posibil să cheltuiești sume importante pentru cineva din familie. Pe 6 şi 7 Ianuarie revin în atenție, sub o formă sau alta, iubirile trecute. Treburi de rutină.

 

SAGETATORI

 

Debutul săptămânii te găsește în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiați. Vorbești frumos, îți etalezi cu mult farmec talentul oratoric şi ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuți. Se prefigurează cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian. Dialoguri multe, întâlniri și petreceri cu persoane din anturajul apropiat, aspecte firești în această perioadă. Călătoriile pe distanțe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante pentru tine, demne de luat în calcul. Pe 6 şi pe 7 Ianuarie vor interveni aspecte patrimoniale sau situații deosebite în plan familial. Fii prudent și ajută-ți neamurile cu tot ce poți. Implică-te în treburile domestice, deoarece vei reuși să rezolvi totul cu bine.

 

CAPRICORN

 

Aspectele privitoare la banii câștigați din munca proprie sunt preocupările tale din primele zile ale săptămânii. Sunt șanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense în urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, dar cu siguranță te vor ajută să treci mulțumitor peste această perioadă. În lumina acestor aspecte te vei pune pe cheltuit și pentru tine, și pentru cei dragi. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția într-un mod contradictoriu. Sunt posibile discuții aprinse, sterile, hotărându-te chiar să te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine și viața ta. Sunt zile bune pentru ativități intelectuale, pentru a călători și pentru a rezolva chestiuni familiale.

 

VARSATOR

Strălucești la începutul săptămânii, ai curaj, forţă, noroc şi mult farmec. Relaţiile parteneriale sunt tensionate, însă cu atâtea raze astrale benefice, vei reuşi să depăşești orice situaţie delicată. Revin în atenție aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude vechi sau nereguli în documentele financiare. Se prefigurează schimbări ale condițiilor de muncă și de plată aferentă. Fii foarte prudent și pune-ți în siguranță banii și bunurile! Evită cheltuielile sau rezumă-te la strictul necesar. Bucură-te de de toate și fii alături de cei dragi, trecând cu ușurință și demnitate peste orice diferend. Finalul săptămânii va pune accentul pe relațiile cu anturajul apropiat.

PESTI

 

Săptămâna începe cu stări interioare delicate. Odihnește-te, lasă forfota cotidană deoparte și gândește-te numai la tine și planurile tale personale. Revin în atenție afecțiunile vechi. Ți se îmbunătățește starea de spirit începând de Joi, astfel că te vei avânta în mijlocul celorlalţi cu mult elan. Nu forța nota și ocupă-te de activitățile necesare ție. Sunt momente favorabile de a te ocupa mai mult de tine, de a relaxa cu prietenii dragi la o șuetă sau de a hoinări prin locurile preferate. Finalul săptămânii va fi marcat de chetuieli importante. Prudență și cumpătare în toate, întrucât există riscul să cheltuiești pe inutilități. În umbră se țes modificări legislative în zona profesională ce vor duce la modificări salariale.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Horoscop pentru saptamana 07 – 13 martie 2022

Berbec Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului,...

Horoscopul săptămânii 14 – 20 februarie 2022

Berbec Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma...

Iată ce spun astrele, în ultima săptămână din ianuarie

Așa cum v-ați obișnuit, RefleqtMedia vă prezintă horoscopul săptămânii, iar astrele le-au pregătit ceva foarte frumos nativilor. Să-i...

Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022

Berbec Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Prin intermediul colaborărilor...
spot_img

Încă o reușită pentru Alin Sălăjean – a fost convocat în Echipa Națională de Fotbal

După ce s-a făcut cunoscut și apreciat de o țară întreagă, ghirișeanul, Alin Sălăjean mai bifează o reușită - este „tricolor”. În această dimineață, Sălăjean...
%d bloggers like this: