spot_img

Horoscopul săptămânii 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Berbec

Zodia Berbec

Săptămână importantă în plan partenerial și socio-profesional! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel. Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu. Dezamăgirile pot fi de proporții, dar au rolul de a te mobiliza pentru noi direcții sociale și profesionale de o mai bună calitate. Pentru a-ți îmbunătăți planurile de viitor este nevoie să renunți rapid la tot ce este perimat.

Taur

Zodia Taur

Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica începând cu această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organsimului și să apelezi la ajutor de specialitate. Transformările personale care se întrezăresc, întâmpină-le cu mintea și sufletul deschise. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate, pentru că nu au șanse să se materializeze corect în viitor. Este vremea să-ți remodelezi filozofia de viață și să-ți construoești un alt sistem de valori morale și spirituale.

 
 

Gemeni

Zodia Gemeni

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Evită să ai așteptări față de cei dragi! Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Însă, ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. Cheltuieli majore pentru alții, însă se deschid și variante nou de câștig din colaborări colaterale locului de muncă.

 
 

Rac

Zodia Rac

În casă și familie se preconizează schimbări interesante, dar pline de mister. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Vei fi neovit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice. Însă, accentul săptămânii revine mai mult laturii personale și relaționării cu cei dragi. Organizează-ți timpul și resursele astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Se conturează o nouă etapă partenerială, care va fi foarte surprinzătoare.

Leu

Zodia Leu

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenția necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Prudență, răbdare și acceptă ideile și nevoile altora! Sănătatea este vulnerabilă spre finalul săptămânii, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. În plan profesional, apar noutăți, deschizându-se o nouă și surprinzătoare cale.

 
 

Fecioara

Zodia Fecioara

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Acasă, în familie, atmosfera este dinamică, iar conflictul prezent. Detașează-te și nu lua de bun chiar tot ce vne dinspre membrii familiei. Etapă sentimentală nouă.

 
 

Balanta

Zodia Balanta

Săptămână foarte importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Nu vei înțelege mare lucru acum, însă senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stările tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către ceilalți. Controlează-ți reacțiile! Acasă, în familie se deschide o etapă nouă. Este vremea petnru renovări și dialoguri legate de bunuri patrimoniale și moșteniri.

Scorpion

Zodia Scorpion

Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de sănătate, însă sunt pasagere. Evită, în limita posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvoltă gândirea pozitivă! Se conturează cheltuieli, însă și posibilități de câștiguri, cadorui sau favoruri din partea celorlalți. În relațiile cu persoanele apropiate este multă forfotă, deschizându-se un capitol nou.

 
 

Sagetator

Zodia Sagetator

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! Încet, dar sigur, pierzi unii prieteni, făcându-se loc pentru alții. Deocamdată privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat, doarece oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli și o nouă direcție financiară.

 
 

Capricorn

Zodia Capricorn

Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale! Este vremea abordării unei noi direcții de viață și activitate. Sănătatea este vulenrabilă, bine fiind să-ți echilibrezi programul cotidian și dieta.

Varsator

Zodia Varsator

Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Se pot accentua visele și viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi și să te odihnești conștient. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. Relațiile cu prietenii sunt dinamice, existând riscul unor desprinderi din situațiile neprofitabile. Sănătatea este foarte vulnerabilă.

 
 

Pesti

Zodia Pesti

Segmentul financiar este important în această săpătmână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile și cu partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine și de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, dar poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult. Totuși, fii prudent și verifică atent fiecare document, fiecare cheltuială și evită investițiile de orice fel. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta foarte bine cu sfaturi și idei deosebite. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate, existând riscul unor neplăceri serioase pe termen lung. Situații controversate în relațiile sociale și profesionale. Etapă nouă vizavi de toate relațiile.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Horoscop pentru saptamana 07 – 13 martie 2022

Berbec Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului,...

Horoscopul săptămânii 14 – 20 februarie 2022

Berbec Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma...

Iată ce spun astrele, în ultima săptămână din ianuarie

Așa cum v-ați obișnuit, RefleqtMedia vă prezintă horoscopul săptămânii, iar astrele le-au pregătit ceva foarte frumos nativilor. Să-i...

Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022

Berbec Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Prin intermediul colaborărilor...
spot_img

Finala pentru Cotroceni! Vezi prezenta la urne, in Turda si Campia Turzii

Biroul Electoral Central a facut publice datele privind prezenta la urne, atat la Campia Turzii cat si la Turda, pentru ora 11:00. In timp ce...
%d bloggers like this: