spot_img

Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Berbec

Zodia Berbec

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Prin intermediul colaborărilor sau din cauza partenerului de viață este posibil să plătești daune serioase. Cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență și nu te lăsa ademenit de vorbele și gesturile mieroase! Pe de altă parte, vei avea timp și oportunități de a te ocupa de organizarea unei călătorii, de a studia, de a vizona filme, piese de teatru celebre sau de a filozofa cu oameni erudiți. A doua parte a săptămânii îți deschide un nou capitol socio-profesional.

 
 
 

Taur

Zodia Taur

Socializarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse, dar până la urmă lucrurile se vor rezolva favorabil, chiar dacă se vor destrăma unele parteneriate. Apar cheltuieli destul de mari, fie pe taxe, facturi, servicii, fie datorită moștenirilor sau partajelor. Rezervă momente și pentru odihnă, deoarece organismul este destul de solicitat. Finalul săptămânii îți aduce rolul principal într-o reuniune oficială. Posibile călătorii peste mări și țări.

 
 

Gemeni

Zodia Gemeni

Ai multe de făcut la serviciu de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi îndeaproape. Cum sănătatea este vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegii de încredere, pentru a te sprijini. Există conflicte în culisele profesionale ce trebuie luate în seamă. Poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru este ușor de subminată, de aceea ar fi bine să-ți aduni forțele și să-ți îndeplinești responsabilitățile corect și la timp. Relațiile cu partenerul de viață și colaboratorii se vor evidenția Miercuri și Joi, însă depinde numai de tine să gestionezi lucurile cu brio. Câștiguri financiare.

 
 

Rac

Zodia Rac

Prima parte a săptămânii îți aduce alături copiii, persoana iubită, în general prietenii dragi și de încredere. Cu toate că aparent este armonie și antren în relațiile sentimentale, în umbră există interese meschine din partea multora. Posibile conflicte cu cei dragi. Fii prudent și evită să ai încredere în vorbele dulci și gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin. Acordă atenție și ambianței de la locul de muncă. Unii colegi ticluiesc obstacole serioase în calea ascensiunii tale sociale. Partenerul de viață te solicită mult, astfel că ar fi bine să stabilești niște reguli și niște limite clare. Noutăți parteneriale fdestul de solicitante.

 
 
 

Leu

Zodia Leu

Prima parte a săptămânii este favorabilă desfășurării treburilor gospodărești și relaționării cu membrii familiei. În segmentul domestic, conflictele mocnesc în umbră. Cumva se simte în aer, că lucrurile nu mai merg ca înainte. Schimbarea este greu de produs, mai ales că ești deja foarte obișnuit cu situația familială actuală. Totuși, fii pregătit pentru orice! Este nevoie să acorzi timp și atenție copiilor sau persoanei iubite. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toată lumea. În plan profesional se conturează o nouă etapă interesantă pe termen lung. Ai grijă și de sănătate, deoarece ai nevoie de odihnă și remedii noi.

 
 

Fecioara

Zodia Fecioara

O săptămână cu multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, documente, sarcini profesionale în locații diferite și astfel să te plimbi destul de mult. Intervin și treburile gospodărești sau rezolvarea unor situații ale membrilor familiei. Discuții aprinse de la bani și bunuri patrimoniale. Se conturează implicații financiare mari în tot ce ține de casă și familie. A doua parte a săptămânii îți aduce alături persoanele dragi și oportunitatea de a te ocupa de un hobby. Noutăți la capitolul amoros. Pot intra în discuție revigorarea unei relații vechi, o nouă iubire sau aparișia unui copil.

 
 

Balanta

Zodia Balanta

Este vorba despre bani în primele două zile ale săptămânii. Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile cheltuieli nefolositoare. În zilele de Miercuri și Joi vei fi înconjurat de multă lume, în mod special de către neamuri și prieteni apropiați. Dialoguri aprinse pe temele cotidiene de larg interes. Ocupă-te și de treburile gospodărești! În mediul familial se deschide o nouă etapă, atât în ceea ce privește relaționarea cu membrii familiei, cât și în ceea ce privește rutina domestică. Situații contradictorii în relațiile familiale.

 
 
 

Scorpion

Zodia Scorpion

Începi săpătmâna în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora. Relațiile cu ceilalți, mai ales relația cu partenerul de viață, colaboratorii, asociații sunt contradictorii. Sunt posibile neplăceri de la și prin aceste persoane. Unele relații se vor finaliza, iar unele colaborări își modifică rapid termenii și condițiile de desfășurare. Revin în atenție cheltuileile comune cu alții, însă vei reși să te descurci cu brio. Sunt posibile vești interesate referitoare la salarizarea locului de muncă, dar și vești legate de condiții de muncă total neașteptate.

 
 

Sagetator

Zodia Sagetator

Săptămâna te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile tale de viitor. Ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt remodelarea personalității tale, sănătatea și segmentul financiar. Există niscai neplăceri, dar ai încredere și răbdare că vor veni vremuri bune. Deocamdată, este bine să te relaxezi și să-ți îndeplinești sarcinile cotidiene cât poți tu de bine. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli, dar îți cresc și veniturile. Evită extravaganțele și exagerările de orice fel! Se deschide o etapă în ceea ce privește salarizarea locului de muncă.

 
 

Capricorn

Zodia Capricorn

În prima parte a săptămânii se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera profesională și imagina publică. Vor interveni momente de relaxare, dar și de disconfort sufletesc. Le vei putea depăși cu bine. Sunt posibile neplăceri legate de afecțiunile vechi, însă sunt trecătoare. În a doua parte a săptămânii te vei simți excelent. Se deschie un nou capitol de viață, pe care îl vei aborda cu forțe proaspete. Este vremea să te gândești numai la tine și la scopurile tale personale și profesionale.   

 
 
 

Varsator

Zodia Varsator

O săptămână interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul demult, iar acum a sosit termenul limită. Fii prudent și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut! Totul are importanță și trebuie rezolvat corespunzător la momentul potrivit. Vor apărea în preajma ta oameni care te vor sfături de bine. Ia aminte la cele aflate! Odihnește-te și ai încredere că totul va fi bine. Se pot evidenția afecțuni mai vechi su mai noi, de aceea odihnește-te conștient și lasă grijile deoparte.

 
 

Pesti

Zodia Pesti

Ești animat de gânduri mărețe la începutul săptămânii, dornic de a te pierde în călătorii îndepărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc o clipă vei fi nevoit să revii în acum și aici. Totuși, sunt șanse să te ocupi de organizarea unei călătorii de agrement, pentru studii sau pentru a lucra în alte țări. La serviciu ești în vizorul șefilor, iar colegii îți lasă numai ție rolurile principale. Prudență, răbdare și încredere că te vei descurca foarte bine. A doua parte a săptămânii îți aduce un nou capitol în relațiile cu prietenii, dar și odihnă.

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Horoscop pentru saptamana 07 – 13 martie 2022

Berbec Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului,...

Horoscopul săptămânii 14 – 20 februarie 2022

Berbec Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma...

Iată ce spun astrele, în ultima săptămână din ianuarie

Așa cum v-ați obișnuit, RefleqtMedia vă prezintă horoscopul săptămânii, iar astrele le-au pregătit ceva foarte frumos nativilor. Să-i...

Horoscopul săptămânii 17-23 ianuarie 2022

Berbec La începutul săptămânii ai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni...
spot_img

Detalii TULBURĂTOARE despre moartea jurnalistului, Dan Porcuțan

Într-un interviu acordat pentru Kanal D, chiar după slujba de înmormântare a fratelui său, Adriana Porcuțan a povestit ultimele clipe din viața jurnalistului clujean,...
%d bloggers like this: