14.2 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiHoria Nasra:"cineva trebuie să ne explice de ce încă nu există parc...

Horia Nasra:”cineva trebuie să ne explice de ce încă nu există parc industrial în Câmpia Turzii”

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Presedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a remis un comunicat de presa prin intermediul caruia a contestat strategia de constructie a parcurilor industriale administrate de Tetarom.

Social-democrații clujeni susțin construcția de noi parcuri industriale și spre alte localități din județul Cluj, în zona Huedin și zona Gherla-Dej.
Astfel de platforme contribuie la crearea de noi locuri de muncă, cresc calitatea vieții clujenilor și facilitează alte oportunităţi economice pentru dezvoltarea judeţului.
În acest moment construcția parcurilor industriale TETAROM IV și TETAROM V este doar pe hârtie, chiar dacă Alin Tișe a promis în campania electorală construcția acestora.


„Consiliul Județean Cluj poate susține construcția parcurilor industriale, însă în ultimii trei ani scandalurile au ținut loc activității administrative. La fel de adevărat este faptul că vorbăria nu poate ține loc faptelor la infinit și cineva trebuie să ne explice de ce încă nu există parc industrial în Câmpia Turzii, care poate însemna revigorarea comunităţii din punct de vedere economic și de ce TETAROM V nu fost finalizat.


Cu siguranță că județul prin Consiliul Județean Cluj poate susține construcția de noi parcuri industriale care pot dezvolta zonele Huedin și Dej-Gherla” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: