fbpx
spot_img
spot_img

Horia Nasra solicită demisia de onoare a primarului din Florești, cercetat pentru abuz în serviciu

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

În contextul în care în presă au apărut informații privind o cercetare penală care-l vizează pe edilul comunei Florești, Horea Șulea, președintele PSD Cluj, Horia Nasra îi solicită acestuia demisia de onoare.

„Având în vedere că primarul comunei Floreşti, dl. Horia Şulea, este cercetat penal de pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu în formă continuată, toate efectuate în timpul mandatului său de primar, îi solicit explicaţii publice şi demisia de onoare.
– Şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu referitoare la atribuirea şi plata serviciilor de deszăpezire a localităţii Floreşti, prin efectuarea unor plăţi nelegale, concretizate în semnarea plăţilor sau asumarea lor, în cuantum total de 123.516,4 lei (decembrie 2012 – martie 2013)
– A efectuat plăţi ‘’nelegale’’ pentru serviciile de curăţenie stradală a localităţii în sumă de 54.126 lei (iulie 2012 – noiembrie 2012).
– Şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu referitoare la atribuirea şi plata serviciilor de curăţenie stradală a localităţii Floreşti, prin efectuarea unor plăţi nelegale, concretizată în semnarea plăţilor sau asumarea lor, în cuantum total de 98.883,7 lei (februarie 2013 – decembrie 2013).
Primarul Horia Şulea trebuie să demisioneze deoarece nu există nici o garanţie că în continuare nu va apela la metode de tipul celor aplicate în acea perioadă şi care în prezent se află în atenţia procurorilor!
Nu este posibil ca bugetul celei mai mari comune din ţară să fie administrat de o astfel de persoană!”, a transmis Nasra.

Deputatul clujean a mai solicitat demisia și a senatorului PNL, Marius Nicoară, condamnat în primă instanță, la închisoare cu suspendare, după ce ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: