17.1 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăLunaHoria Nasra se implică în problema despăgubirilor de la Luna

Horia Nasra se implică în problema despăgubirilor de la Luna

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În contextul în care tensiunile cresc tot mai mari, în ceea ce privește despăgubirile minuscule pe care cetățenii din Luna trebuie să le primească de la Guvern, ca urmare a investițiilor de la Baza 71 Aeriană, deputatul PSD – Horia Nasra – este primul parlamentar român care se implică în rezolvarea problemei.

Acesta s-a deplasat ieri la Luna, pentru a purta o discuție cu primarul comunei, Aurel Giurgiu și cu viceprimarul comunei, Mihail Mărginean.

Aceștia i-au comunicat deputatului situația în care se află zeci de familii din comună, care sunt forțate să accepte suma de 32 de bani/mp pentru terenurile lor fertile, care în mod normal ar trebui să valoreze mult mai mult.

Din informațiile pe care le avem, Nasra chiar a telefonat la Prefectura Cluj și la Ministerul Agriculturii, pentru a vedea care este situația memoriului depus de Aurel Giurgiu, pentru creșterea sumelor aferente despăgubirilor pe care le-ar putea primi cetățenii.

Situația este departe de a se detensiona, deoarece mulți cetățeni sunt dispuși inclusiv să blocheze DN 15 E60, dacă situația lor nu le va fi rezolvată.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: