spot_img
spot_img

Horea, impusca-ti sursele… AZI!

spot_img

De cele mai multe ori, jurnalistii isi asuma un risc imens, publicand un articol pe surse, deoarece acel articol poate sa fie o bagatela sau poate sa fie real.

Ei bine, in cazul jurnalistului, Horea Hudrea – de la infoaries.ro, sursele sale sunt, cel putin, mincinoase – daxa nu habarniste.

Astfel in urma cu o saptamana, Hudrea publica un articol, continand urmatoarea fraza:”Se vorbește pe de-o parte de ”inadverdențe tehnice” iar pe de alta de faptul că experții Comisiei Europene au constatat că o serie din costurile prevăzute în proiect sunt supraevaluate. ”Au inclus în proiect zone care nu trebuiau să beneficieze de extinderea rețelelor de apă și canalizare iar costurile au fost supra-evaluate. Hai să le zicem inadverdențe tehnice”, a precizat pentru InfoAries.ro surse politice din Cluj”

Ulterior, dupa ce RefleqtMedia.ro a publicat articolul despre semnarea contractelor de lucrari pe pasul 2 al proiectului european derulat de Compania de Apa Aries, Hudrea a afirmat ca “surse din Consiliul Judetean Cluj i-ar fi spus ca doar pachetele de lucrari destinate UAT-urilor din mediul rural ar avea probleme, din cauza numarului mic de persoane.”

Defapt, nimic din acest proiect nu a fos blocat, intrucat chiar directorul CAA, Bogdan Bobic, a dezvaluit ca de la Comisia Europeana s-au cerut lamuriri, nicidecum nu a fost blocat proiectul.

Pe de alta parte, este interesant de vazut ce implicare ar avea consilierii judeteni in proiectele derulate de CAA, devreme ce niciunul dintre consilierii judeteni nu sunt angajati ai societatii, iar CJ Cluj nu este actionar al CAA.

In realitate, Compania de Apa Aries a semnat astazi DOUA CONTRACTE DE LUCRARI, care vizeaza jumate din suprafata Turzii si intreaga suprafata a Campiei Turzii, contracte cu valoare totala de peste 115 milioane de lei.

Cat priveste lucrarile din mediul rural, acestea sunt in faza de pre-licitatie si vor fi atribuite cel mai probabil in aceasta iarna.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Newsweek: Ovidiu Vancea era REABILITAT și AVEA DREPT DE PRACTICĂ

Website-ul de știri, Newsweek, este primul organ de main-stream...

2.7 milioane de lei, prin PNRR, vin la Turda

Astăzi, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke,...

120 km/h pe un tronson de cale ferată care trece prin Câmpia Turzii

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat demararea...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Domeniul Public Turda a achiziționat o automăturătoare nouă

Pentru a-și diversifica și eficientiza lucrările, societatea Domeniul Public...

Săptămâna Carierei la Turda

Majoritatea elevilor au probleme la terminarea liceului în găsirea...

EXCLUSIV: Unul dintre tinerii arestați la Ploiești, care aveau canabis pentru Neversea, este din CÂMPIA TURZII

Tribunalul Ploiești a admis arestarea preventivă a patru tineri,...

Anunț – remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...
spot_img
spot_imgspot_img

Mesajul prefectului de Mureș pentru studenții care-și încep astăzi activitatea universitară

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, le-a urat astăzi succes celor peste 10.000 de studenți care încep cursurile Universității de Medicină, Științe și Tehnologie. Mircea Dușa...

Primăria Câmpia Turzii a trimis primul transport de ajutoare pentru Ucraina

Ca răspuns la criza umanitară din Ucraina, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a trimis astăzi primul transport de provizii esențiale pentru cetățenii ucraineni. Acesta a constat...

Sedinta de lucru pentru Lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda

Lotul 1 Sebeș - Turda, ședința operativă în șantier cu directorul general, Mariana Ioniță. Discuțiile s-au concentrat aspura stadiului prezent al lucrărilor, calendarului asumat de...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: