27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorialHorea, impusca-ti sursele... AZI!

Horea, impusca-ti sursele… AZI!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

De cele mai multe ori, jurnalistii isi asuma un risc imens, publicand un articol pe surse, deoarece acel articol poate sa fie o bagatela sau poate sa fie real.

Ei bine, in cazul jurnalistului, Horea Hudrea – de la infoaries.ro, sursele sale sunt, cel putin, mincinoase – daxa nu habarniste.

Astfel in urma cu o saptamana, Hudrea publica un articol, continand urmatoarea fraza:”Se vorbește pe de-o parte de ”inadverdențe tehnice” iar pe de alta de faptul că experții Comisiei Europene au constatat că o serie din costurile prevăzute în proiect sunt supraevaluate. ”Au inclus în proiect zone care nu trebuiau să beneficieze de extinderea rețelelor de apă și canalizare iar costurile au fost supra-evaluate. Hai să le zicem inadverdențe tehnice”, a precizat pentru InfoAries.ro surse politice din Cluj”

Ulterior, dupa ce RefleqtMedia.ro a publicat articolul despre semnarea contractelor de lucrari pe pasul 2 al proiectului european derulat de Compania de Apa Aries, Hudrea a afirmat ca “surse din Consiliul Judetean Cluj i-ar fi spus ca doar pachetele de lucrari destinate UAT-urilor din mediul rural ar avea probleme, din cauza numarului mic de persoane.”

Defapt, nimic din acest proiect nu a fos blocat, intrucat chiar directorul CAA, Bogdan Bobic, a dezvaluit ca de la Comisia Europeana s-au cerut lamuriri, nicidecum nu a fost blocat proiectul.

Pe de alta parte, este interesant de vazut ce implicare ar avea consilierii judeteni in proiectele derulate de CAA, devreme ce niciunul dintre consilierii judeteni nu sunt angajati ai societatii, iar CJ Cluj nu este actionar al CAA.

In realitate, Compania de Apa Aries a semnat astazi DOUA CONTRACTE DE LUCRARI, care vizeaza jumate din suprafata Turzii si intreaga suprafata a Campiei Turzii, contracte cu valoare totala de peste 115 milioane de lei.

Cat priveste lucrarile din mediul rural, acestea sunt in faza de pre-licitatie si vor fi atribuite cel mai probabil in aceasta iarna.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: