22.1 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIHopaaaa, s-a dus și mitul „partidului atotbinefăcător” al lui Cioloș - ce...

Hopaaaa, s-a dus și mitul „partidului atotbinefăcător” al lui Cioloș – ce legături există între Vlad Voiculescu și Securitatea?

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Lansat în main-stream-ul politicii românești drept o formațiune care se dezice de trecutul comunist sau neocomunist și îmbracă noua haină a democrației, Partidul Libertății Unității și Solidarității, a cărui vârfuri de lance sunt Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, nu e altceva decât aceeași Mărie, cu altă pălărie.

Din informațiile furnizate de presa clujeană se pare că fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, ar avea strânse legături cu o divizie a Securității din perioada comunistă, care avea cartierul general la Viena.

Este de menționat faptul că, pe vremea lui Ceaușescu, Austria era placa turnantă a afacerilor temutei Securități românești. De altfel, în dimineața zilei de 28 decembrie, Marin Ceaușescu a fost găsit spânzurat într-o cameră de la subsolul acelei clădiri. De atunci și până astăzi, misterul morții sale rămâne intact. Nici până azi nu s-a anchetat și nu s-a dat nici un răspuns întrebării: a fost moartea lui Marin Ceaușescu o sinucidere reală, sau el a fost ajutat să se sinucidă, pentru ca cineva să pună mâna pe unele dintre conturile statului român în străinătate? – scrie Ziar de Cluj.

În acest context, liberalul Tănase Stamule, a postat pe rețelele de socializare o serie de întrebări cu legătură directă cu Voiculescu.

„1. Fratele bunicului meu (Voiculescu) a fost sef la DIE la Viena si responsabilul de comert exterior dintre Romania comunista si Austria (ce mișto: exact in perioada în care se “sinucide” Marin Ceaușescu! – nota Ziar de Cluj)

2. Varul primar al tatalui meu a fost CEO al uneia dintre cele mai mari companii de farmaceutice din Romania si astazi este unul dintre cele mai influente personaje din sistemul sanitar din Romania.

3. Varul primar al tatalui meu (baiatul securistului de la Viena), este si in conducerea institutului Aspen

4. Eu studiez si lucrez la Viena fara nicio legatura cu istoricul familiei mele acolo

5. Eu iau o bursa de la Institutul Aspen fara nicio legatura cu faptul ca varul tatalui meu e in conducere acolo

6. Eu devin ministru al sanatatii fara nicio legatura cu influenta varului tatalui meu in sistem

7. Cand ma intreaba presa daca imi este unchi, le spun ca nu este si ca este doar “nepotul strabunicului meu”

8. Eu promovez campania “Oameni Noi in Politica” desi provin dintr-o familie cu grade foarte inalte in vechea securitate

9. Cum ma cheama pe mine?”, scrie Tănase Stamule pe facebook, citat de Ziar de Cluj.

Deci, cât de „neprihăniți” sunt „arhanghelii lui Cioloș”? Ce legături ACTUALE există între Cioloș și locotenenții lui și serviciile secrete din România?

La aceste întrebări nu va răspunde nimeni, deoarece corporatiștii ling la boașele fostului premier, iar cei care știu adevărul și l-ar da în vileag, „sunt comuniști” … restul e can-can.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: