fbpx
spot_img
spot_img

Hopa! Termenul de finalizare al podului peste Arieș nu se mai respectă?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

La două săptămâni de când anunța că podul peste Arieș va fi inaugurat în 9 decembrie, deputatul USRPLUS, Viorel Băltărețu pare să se fi răzgândit.

- Advertisement -
- Advertisement -

Conform ultimei sale postări pe rețelele de socializare, acesta a abandonat termenul de 9 decembrie, înlocuindu-l cu „până la finele lui 2021”.

„Vineri s-a turnat placa de suprabetonare pe jumătatea de pod dinspre Alba Iulia (peste cele 3 tronsoane de grinzi montate la începutul lui noiembrie). Această turnare era condiționată de vreme si mă bucur că s-a reușit să nu avem întârzieri în această etapă.

Acum suntem in linie dreapta pentru finalizarea podului în Decembrie. Încet, încet, cu perseverență și în ciuda pronosticurilor nefavorabile se pare că obiectivul meu legat de pod se adeverește: reconstrucția podului să se finalizeze până la finalul anului 2021, adică în timpul stabilit în contract.”, a declarat – printre altele – Băltărețu.

Termenul oficial al finalizării construcției la pod este de 22 decembrie 2021, însă deputatul USR PLUS a declarat, de-a lungul ultimelor luni, mai multe date de finalizare.

Ba 22 noiembrie, ba 9 decembrie … acum … finalul lui 2021.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: