spot_img

Hopa! Oana Surgent a rămas fără autorizație de construire pe ansamblul rezidențial!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Mai țineți minte cât tam-tam s-a făcut pe ansamblul de locuințe care se construia la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Daciei, din Câmpia Turzii? 

Ei bine, după ce i-au făcut plângere penală lui Dorin Lojigan, pentru că nu le dă autorizație de construire, după ce l-au acuzat de abuz în serviciu, după toate „salamalecurile” … iată că instanța a ANULAT autorizația de construire pentru respectivul ansamblu de locuințe.

Astfel, după ce Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat emiterea autorizației de construire, hotărârea a fost atacată în instanță atât de Prefectura Cluj, cât și de alte două persoane fizice, Szell Alexandru și Mureșan Alexandru.

Iar Tribunalul Cluj a anulat autorizația de construire.

”Anulează Hotărârea Consiliului Local al Mun. Câmpia Turzii nr. 154/27.08.2020. Anulează Autorizaţia de construire nr. 85/04.09.2020 având ca obiect Construire imobil P+2E (rezidenţial şi funcţiuni complementare), împrejmuire proprietate şi amenajări exterioare, act emis în baza HCl nr. 154/27.08.2020.”, este decizia Tribunalului Cluj, pe scurt. 

Acum, după ce l-au acuzat pe Dorin Lojigan că nu respectă legea … dacă nu vor avea câștig de cauză nici în apel, Oana Surgent și partenerul ei, Manuliac Iulian Gabriel, vor respecta – oare – legea? Își vor dărâma blocul construit (până una-alta) ilegal?

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...

Știrea cetățeanului: Parcul Central arată … rău!

Periodic și ciclic, Parcul Central „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii revine în atenția publică, prin aspectul său negativ,...
spot_img

Măsuri anti-coronavirus, propuse în Consiliul Local Cluj Napoca

Vă informăm că Adriana Cristian, candidat USR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca, alături de Emanuel Ungureanu, deputat USR și candidat pentru Primăria Cluj-Napoca, au participat la ședința...
%d bloggers like this: