27.2 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTHabar N-am Fest - o idee geniala pentru liceenii turdeni

Habar N-am Fest – o idee geniala pentru liceenii turdeni

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Peste 200 de tineri au participat astăzi la târgul de cariere “Habar N-am Fest”, ediție care a precedat “Turda Future Fair”, primul târg de cariere dedicat elevilor din municipiul Turda. Ambele evenimente au fost organizate alături de Asociația The Da Vinci System și au fost un real succes!

La evenimentul de astăzi și-au expus oferta educațională Facultatea de Matematică – Informatică, Facultatea de Inginerie a Materialelor și a Mediului, Inginerie Economică în Agricultură, Facultatea de Psihologie, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism, Facultatea de Business, Inginerie și Management în Industria Turismului, Facultatea de Studii Europene, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Stiința și Ingineria Mediului, Compania Energom și Cambridge Centre.

Ne dorim ca tinerii noștri să fie informați și îndrumați corespunzator, astfel încât să exceleze în viața profesională pe care o vor avea și să iubească ceea ce fac. Mulțumim tuturor participanților și felicitări întregii echipe de organizare, pentru desfășurarea impecabilă a evenimentului!

#TheDaVinciSystem #PrimăriaMunicipiuluiTurda #HabarN-amFest

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: