3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăCuciGunoaiele dintre Dătășeni și Lechința - degajate de un singur om

Gunoaiele dintre Dătășeni și Lechința – degajate de un singur om

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ce a postat clipuri cu mormanele de gunoaie depozitate total neconform între Dătășeni și Lechința, Florin Mureșan (Muri pentru prieteni) a chemat un buldoexcavator, pentru a degaja aceste gunoaie cât mai departe de axul drumului.

Florin Mureșan, fost consilier local și fost candidat la Primăria Cuci, afirmă că nici primarul din Cuci, Ilie Șuta și nici cel din Iernut, Ioan Nicoară, nu au dispus diligențele necesare pentru degajarea mormanelor de gunoi care au fost depozitate săptămânile trecute pe drumul județean 161, între Dătășeni și Lechința.

„Astfel, am fost nevoit să plătesc un utilaj, din bani proprii, pentru a efectua această operațiune, mânat fiind de indolența primarilor din cele două localități”, spune Florin Mureșan.

Nu este prima dată când locuitorul satului Dătășeni ia soarta satului în propriile mâini. În această vară, datorită umflării Mureșului, sălciile de lângă albia râului s-au rupt, amenințând să rupă pasarela pietonală construită de primar.

Nu a mai așteptat intervenția autorităților și, însoțit de vecini, a luat drujbele și a tăiat sălciile din albia Mureșului, împiedicând ruperea pasarelei.

„Eu sunt incoruptibil și mă implic singur, cu propriile forțe, în dezvoltarea acestui sat și a acestei comune.”, spune Florin Mureșan.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: