spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

„Grinch” a furat luminile de Crăciun, la Câmpia Turzii

Întâmplare cel puțin ciudată, în această săptămână, la Câmpia Turzii. În urmă cu trei zile, autoritățile locale au fost nevoite să cheme Poliția pentru a investiga furtul decorațiunilor de Crăciun, care – an de an – erau expuse în oraș.

„La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că în perioada martie-noiembrie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-o magazie care apaținea municipalității, situată în incinta unei unități de învățământ, mai mulți saci cu accesorii decorative.
Au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili în urma unui inventar, prejudiciul total înregistrat.”, transmite IPJ Cluj.

Contactat de RefleqtMedia, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a confirmat informația.

„Din păcate informația este adevărată. Au fost sustrase prun efracție luminile de iluminat ornamental pe care le
foloseam la împodobirea orașului pe perioada sărbătorilor de iarna. Din cauza Ordonanței austerității este posibil ca anul acesta sa nu avem decât parțial împodobit orașul întrucât nu mai avem posibilitatea sa achizitionăm noi decorațiuni. Încercăm sa găsim soluții pentru ca, cetățenii orașului sa se bucure totuși de magia sărbătorilor de iarna. Este păcat ca cei care au săvârșit aceasta fapta nu s-au gândit la semenii lor. Am încredere în capacitatea Poliției Municipiului de ai prinde și trage la răspundere pe faptasi”, transmite Dorin Lojigan.

spot_img
spot_img
spot_img