fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeDEZVĂLUIRIGhirișeanul, Cozmin Gușă aruncă BOMBA: Klaus Iohannis a colaborat cu fosta Securitate

Ghirișeanul, Cozmin Gușă aruncă BOMBA: Klaus Iohannis a colaborat cu fosta Securitate

spot_img

De când și-a lansat postul de radio, analistul politic originar din Câmpia Turzii, Cozmin Gușă, dă numai „bombe”.

Cea mai recentă „bombă” lansată de ghirișean ar fi aceea potrivit căreia Klaus Iohanis ar fi fost turnător la Securitate.

”Viktor Orban a fost bine ghicit și sprijinit de serviciile secrete ungare. Șansă pe care au ratat-o serviciile secrete românești, de a avea și noi măcar șansa unui Viktor Orban. S-au mulțumit cu fel de fel de informatori de duzină, de la Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, Klaus Iohannis…Toți au fost informatori de duzină ai fostei Securități. Am toate documentele pentru asta, au apărut și public. La Klaus Iohannis încă nu au apărut public, dar se pregătește, după știința mea este pe țeavă, și știu și cine pregătește acest lucru, vă dați seama că le-am și văzut. Au preferat serviciile informatori de duzină, care lucruri de duzină au și făcut, pentru că serviciilor secrete românești le-a lipsit după 1989 patriotismul” mai spune Gușă, la postul de radio Solid Gold FM.

Interesant este faptul că Gușă nu a prezentat această informație ca fiind „pe surse”, ci …a declarat că a văzut documentele care atestă că Iohanis a fost turnător.

Nu trebuie uitat nici faptul că același Gușă a dat informațiile potrivit dosarele de colaboratori ai Securității ale Monei Muscă și a lui Traian Băsescu.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: