spot_img

Georgiana Kaczka – noul președinte al TNL Cluj

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Astăzi, Cluj Arena a găzduit ședința Biroului Politic al TNL Cluj. Cu acest prilej, tinerii liberali clujeni și-au ales noua conducere.

După mulți ani în fruntea tinerilor liberali, a venit vremea ca Maria Forna să se retragă din această funcție, datorită vârstei împlinite recent.

„Astăzi s-a încheiat mandatul meu în calitate de președinte al TNL Cluj și al biroului județean ales în anul 2017. Chiar dacă am împlinit vârsta de 35 de ani iar regulamentul prevede ca apartenența la TNL poate fi exercitată până la vârsta de 35 ani, voi rămâne mereu alături de organizația care, în ultimii 16 ani, m-a format și mi-a oferit cele mai frumoase experiențe. Am pășit în această organizație ca membru simplu și am ocupat, în timp, pozițiile de secretar executiv, vicepreședinte, secretar general adjunct, președinte interimar, co-președinte și președinte ales al TNL Cluj iar la nivel național am ocupat pozițiile de vicepreședinte și președinte executiv. ”, a declarat Maria Forna.

Noul președinte al TNL Cluj este Georgiana Kaczka, consilier local la Câmpia Turzii și fost președinte al TNL Câmpia Turzii.

Astăzi începe o nouă etapă în cariera mea politică prin preluarea mandatului de președinte al organizației județene de tineret a Partidului Național Liberal Cluj.
Astăzi a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al TNL Cluj, eveniment în cadrul căruia a fost aleasă noua structură de conducere a organizației pentru următorii patru ani.
După o experiență acumulată de-a lungul a 14 ani în TNL și PNL, am decis să candidez pentru funcția de președinte al TNL Cluj. Am urmărit să constitui cea mai bună echipă, fapt pentru care în ultimele 3 luni am străbătut întreg județul Cluj pentru a mă familiariza cu potențialul și caracteristicile fiecărei organizații locale. Îi felicit pe toți colegii mei care astăzi au preluat o funcție în biroul politic județean dar și pe toți cei care se implică de fiecare dată fără rezerve. Consolidarea unei echipe puternice se poate face doar prin implicarea activă a fiecărui membru, iar TNL Cluj a demonstrat de-a lungul timpului că este una dintre cele mai puternice organizații de tineret la nivel național.
Pornim în acest nou început de la performanțele echipei care astăzi și-a încheiat mandatul. O felicit pe Maria Forna pentru modul exemplar în care a condus TNL Cluj și sunt convinsă că va continua să fie un model pentru tineri și nu numai în tot ceea ce înseamnă implicarea în viața politică și administrativă.
Prezența tinerilor liberali veniți din județ sau din țară astăzi la Cluj reiterează faptul că Tineretul Național Liberal este înainte de toate o echipă unită într-un scop comun: de a forma tineri proactivi, prezenți în comunitățile lor, tineri care au înțeles că pentru a putea reprezenta trebuie în primul rând să te implici.
Le mulțumesc pentru prezență domnului președinte al PNL Cluj Daniel Buda, domnului președinte al Consiliului Județean Cluj Alin Tișe, prim-vicepreședintelui PNL Cluj, șef al Cancelariei Primului Ministru – Abrudean Mircea, doamnei prefect Irina Munteanu, președintelui TNL – Mara Mareş și colegilor din biroul național, deputaților, primarilor, consilierilor județeni și locali și nu în ultimul rând tuturor membrilor PNL Cluj, asigurându-i totodată că tinerii liberali clujeni sunt o resursă cheie în PNL Cluj, pe sprijinul cărora pot conta de fiecare dată fără rezerve.”, a declarat Georgiana Kaczka, după alegerea sa în funcție.
 
De asemenea, Turda îl are ca reprezentant în Biroul Politic al TNL Cluj pe președintele TNL Turda, Horia Roman Crișan.

 

Componența noului Birou Politic Județean al TNL Cluj este următoarea:

PREȘEDINTE
Georgiana-Cristina Kaczka
 
PRIM-VICEPREȘEDINTE
Bogdan-Claudiu Moga
Tudor Daniel Podar
Horia Roman-Crișan
SECRETAR GENERAL
Andrei Bradea
 
SECRETAR GENERAL ADJUNCT
Florin Steopan
Marius-Claudiu Tritean
 
VICEPREȘEDINTE
Răzvan Bogdan Artiudean
Larisa-Valentina Cantor
Mihai Samir Corb
Larisa Nicoleta Corcoz
Liviu-Cătălin Moldovan
Dan Moroșan
Vasile Nelu Muntean
Daniela-Anuța Mureșan
 
MEMBRU
Alexandra Alupei
Adela Chichișan
Loredana-Maria Chidean
Paul Fărăgău
Sonia Daiana Fulop
Paul Călin Ianc
Bogdan Victor Emil Iancu
Gabriel Marcel Mateș
Adrian Raul Mihăilă
Mircea Constantin Miron
Cristina Moldovan
George Lucian Moldovan
Cristina-Ioana Pălăcean
Eusebiu Ștefan Tudosă
Cristina Ofelia Vladar
 
PREȘEDINTE COMISIA JUDEȚEANĂ DE REGULAMENT A TNL
Horațiu Răzvan George Șeica”, transmite TNL Cluj.
 
 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...

Știrea cetățeanului: Parcul Central arată … rău!

Periodic și ciclic, Parcul Central „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii revine în atenția publică, prin aspectul său negativ,...

5.866 elevi din clasele a II-a, din județul Cluj, vor susține probele scrise din cadrul Evaluării Naționale la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2022

În perioada 10-12 mai 2022, la nivelul județului Cluj, 5.866 de elevi din clasele a II-a, dintre care...

Mesajul domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocaziamanifestărilor prilejuite de ZIUA VICTORIEI, ZIUA EUROPEI ȘI ZIUA INDEPENDENȚEI

Celebrăm astăzi o zi cu triplă semnificație în istoria poporului român și al Europei: Ziua Independenței de Stat...
spot_img

Scădere DRASTICĂ a numărului de cazuri de Covid-19 depistate la Turda

Doar 4 cazuri de Covid-19 au fost raportate la Turda, în ultima săptămână, conform buletinului de informare remis astăzi de Spitalul Municipal. „ Nr. total de...
%d bloggers like this: