spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

George Simion prezintă singura şansă de schimbare la Turda: “ADRIAN NAP e SINGURUL care poate SĂ ÎL ÎNVINGĂ pe Matei! Orice alt vot dat în altă parte, e un vot pentru Matei”

Prezent la Turda, preşedintele AUR s-a arătat dezamăgit de faptul că un oraş precum Turda, cu potenţialul său, este măcinat de corupţie şi practici mafiote.


George Simion spunea: “Mă aşteptam să se termine lucrările, dar dacă nu e cap vai de picioare. Îşi bat joc de viaţa turdenilor!”.


Preşedintele AUR vorbea şi de necesitatea unei comisii care să verifice toate şantierele deschise şi neterminate şi să se asigure că lucrările sunt calitative.
George Simion a amintit şi de practicile mafiote de la Turda: “Actualul primar e un om rău, scăpat de sub control, nu mai ştie ce să facă, îi fuge pământul de sub picioare. Au metode securistice, au metode de descurajare, de răspândire de zvonuri false.”.


Preşedintele AUR era la curent cu faptul că actualul candidat al PNL de la Turda, prin practicile acoliţilor lui, prin interlopi, prin intimidări, caută să sperie votanţii AUR. “Se uită cine îi dă like lui Adrian Nap şi ÎI DĂ AFARĂ DIN SERVICIU!”.


De aceea George Simion a spus, din nou, că cei care nu îl mai vor pe actualul primar trebuie să voteze Adrian Nap pentru funcţia de primar, pentru că Adrian Nap e principalul contracandidat şi SINGURUL care poate să îl învingă pe candidatul PNL. “Contează să NU RISIPIŢI MĂCAR UN VOT! Votaţi cu cine vreţi voi, în rest, dar ÎN LUPTA PENTRU PRIMĂRIE SUNT DOI CANDIDAŢI! Ştiţi că au loc alegerile într-un singur tur, ilegal, neconstituţional, ca să rămână tot ei! Ori se votează cu primarul, ori SE VOTEAZĂ CU ADRIAN NAP! 75% dintre turdeni NU ÎL MAI VOR PE PRIMAR şi VOR CA EL SĂ PLECE, dar risipindu-se voturile între fel de fel de iepuraşi, oricine nu pune ştampila pe Adrian Nap, pune, de fapt, ştampila pe primarul Matei! Trebuie să votaţi omul care are şansa SĂ ÎL BATĂ!”.


Preşedintele AUR a mai spus că la Turda este nevoie de presă reală de investigaţie care să arate toate dedesubturile sistemului construit la noi în oraş sub administraţia actualului candidat PNL.


Mesajul principal al lui George Simion a fost: “Ei se tem de voi, am văzut în atitudinea oamenilor primarului: ameninţă, intimidează, şantajează! Adrian Nap nu va teroriza oamenii, nu-i va hărţui, nu-i va da afară de la serviciu, nu e un om rău. Mergeţi, turdeni, şi îl votaţi pe ADRIAN NAP, pentru că ESTE SINGURA SOLUŢIE să SCĂPAŢI DE MATEI. Orice vot dat în altă parte înseamnă că e un vot dat pentru Matei, un vot pentru mafia de aici din Turda! Gândiţi-vă bine când mergeţi la vot!”

Adrian Nap

CMF 21240330

spot_img
spot_img