spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

George Simion este SIGUR de victoria lui Marian Morar, în 9 iunie!

… din care alt motiv ar fi revenit în zonă, la doar 2 zile după ce a fost la Turda?

Să ne înțelegem, acest articol este unul strict analitic în care încercăm să deslușim adevăratele intenții din spatele „descălecatului” lui Simion de la Câmpia Turzii. Practic, în două luni, George Simion a vizitat Câmpia Turzii mai mult decât a vizitat-o în întregul său mandat de parlamentar, iar asta spune multe.

Valul de simpatie de care se bucură Marian Morar, atât în context politic, cât și în context social, îl face pe acesta unul dintre favoriții din rândurile AUR de a produce marea surpriză și de a detrona dragonul bicefal, PNL-PSD. De asemenea, asociindu-se cu Marian MORAR, un om al faptelor, un om simplu, creștin, familist, antreprenor, îi aduce și lui Simion un grad superior de simpatie, în zona Ardealului.

Alegerile parlamentare și cele prezidențiale nu sunt atât de departe, iar Simion vrea cât mai mult din viitoarele rânduri de alegeri. Astfel, dacă arată lumii că-l susține pe Marian Morar, iar Morar va deveni primar, este cât se poate de simplu de înțeles că această susținere se va întoarce, ca un bumerang „de bine” asupra lui George Simion.

În zona Turda – Câmpia Turzii, AUR poate obține MINIM un mandat de primar, precum și diverse funcții de viceprimar și posturi de consilieri locali. Practic, de la Tureni, la Luna și Ceanu Mare, nu există nici o localitate unde AUR să nu câștige minim un post de consilier local, iar asta e lucru mare pentru un partid de nișă.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img