spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

George, mincinosul!

Deși campania electorală pentru alegerile prezidențiale nu a început, mai ales având în vedere faptul că alianța de conjunctură PNL – PSD nu au stabilit o dată pentru alegeri, George Simion – tribunistul AUR – este în campanie de dezinformare publică!

Atât pe bannerele împrăștiate prin toată țara, cât și pe internet, Simion minte de-ngheață apele și promite cele mai jegoase, mai populiste și mai irealiste lucruri.

Case la 35.000 de euro

Reducerea taxelor

și multe altele.

Băi fraților, voi ăștia care nu știți nici politică, nici administrație, nici carte, dar țineți cu mincinosul ăsta infatuat, hai să vă zică Ovidiu Bucur adevărul pe care nu-l știți: POTRIVIT CONSTITUȚIEI ROMÂNEȘTI, ATRIBUȚIILE PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI NU INCLUDE NICI CREAREA DE LEGI, NICI DECIZII CARE SĂ AJUTE LA DEZVOLTAREA ȚĂRII! Simion, dacă va ajunge președinte, va putea maxim să salute cordial pe tovarășul Putin! Nicidecum nu va putea lua vreo decizie în beneficiul vostru – acestea sunt atribuțiile PARLAMENTULUI!

Deci … George, mincinosul! Toți care-l promovează sunt mincinoși, ca el și toți care-l cred au coeficientul de inteligență al scaunelor din tribune!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img