spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

GATA CU PROMISIUNILE LUI BOC! ACUM AVEM O ALTERNATIVĂ DREAPTĂ: SABIN SĂRMAȘ, PRIMAR AL CLUJULUI!

spot_img

Sunt cetățean al Clujului de aproape 30 de ani, mamă a 2 copii, și vreau ca aceștia să nu plece departe de casă. Clujul este cel mai scump oraș din țară, un oraș din care se pleacă!


Un oraș al proiectelor trâmbițate, al promisiunilor neîmplinite, unde nu găsești creșe sau gradinițe suficiente pentru copilul tău, dar unde se pot da tunuri imobiliare de răsunet, unde plimbarea cu căruciorul prin oraș este un sport extrem, printre mașinile parcate pe trotuar, unde metroul și centura promise de vreo 3 mandate au devenit deja legende urbane! Dar avem Smart City cu Wi-Fi pe vreo 4, 5 străzi din centru, iar la două mai încolo, avem gropi, mizerie, șantiere interminabile.


Clujul lui Boc a devenit doar un El Dorado mult promis, sau o Țară a Făgăduinței, în care nu se poate ajunge sau trăi decât după vreo 40 de ani de trecut prin deșert!
M-am săturat să fiu invizibilă pentru primarul Boc. M-am săturat să fie ignorate problemele noastre reale și să fiu amagită cu proiecte faraonice, imposibile și inutile.


Îl susțin pe Sabin pentru că vreau în fruntea orașului un om care să se gândească la clujeni, nu la cum să facă bani cu rețelele clientelare mufate la banul public.
Partidul Alternativa Dreaptă pe care îl conduc, prin filiala Alternativa Dreaptă Cluj, în urma hotărârii Biroului Executiv Municipal, își anunță susținerea fermă pentru candidatura domnului Sabin Sărmaș la funcția de primar al Municipiului Cluj-Napoca.


Având în vedere experiența vastă în administrația publică și dedicarea dovedită în servirea comunității, considerăm că domnul Sabin Sărmaș este cel mai potrivit candidat pentru a conduce destinele municipiului Cluj-Napoca în următorii 4 ani.


Echipa Alternativa Dreaptă Cluj este convinsă că domnul Sabin Sărmaș va aduce o viziune clară și soluții eficiente pentru dezvoltarea și bunăstarea cetățenilor, nu doar promisiuni deșarte și vise neîmplinite.
Ne angajăm să-l sprijinim cu toată priceperea noastră în campania electorală și să lucrăm împreună pentru a avea un oraș mai prosper și mai sigur pentru toți locuitorii săi. Trebuie să avem grijă de ce-i al nostru!
Ai grijă de ce-i al tău! Ai grijă de Cluj-Napoca!

Cu stimă,

Partidul Alternativă Dreaptă
Președinte
Adela Mîrza

spot_img
spot_img
spot_img