spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Gânduri mari la Mihai Viteazu – Trupa lui „Titi” Șandru vrea promovarea

Începând din sezonul viitor, comuna Mihai Viteazu ar putea avea două formații angrenate în campionate tari ale fotbalului românesc.

În primul rând, Arieșul Mihai Viteazu, trupa antrenată de Valentin Titi Șandru, își propune câștigarea Ligii a 4-a județul Cluj și, implicit, promovarea în Liga a 3-a, fapt care ar fi cea mai mare performanță din istoria fotbalului de la Mihai Viteazu.

“Regretul e că puteam scoate măcar un egal în meciul cu Mintiu, dar ăsta e fotbalul. Avem linişte acum şi vedem ce aduce vacanţa. Sper să ne mai întărim cu 2-3 jucători şi să atacăm barajul. Avem gânduri de promovare şi de ce să nu profităm de culoarul bun? Depindem doar de noi, suntem la mâna noastră. Principalul adversar rămâne Mintiu Gherlii. Au jucători cu experienţă, sunt redutabili şi sunt convins că, dacă nu erau acele probleme, anul trecut ar fi mers la baraj. Cu ei ne vom bate pentru locul 1. Avem sprijin de la conducere pentru a ataca promovarea”, a spus antrenorul Arieşului, Valentin Şandru, la finalul primei părţi a sezonului, citat de cjsport.ro

De asemenea, formația Uniți Sub Tricolor Cornești își propune înscrierea în Liga a 4-a Cluj, începând din sezonul viitor.

Sătui de mânăriile din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, băieții de la UST vor să participe într-o competiție organizată direct de AJF Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img