fbpx
spot_img

Furnizare apă potabilă cu presiune redusă in municipiul Câmpia Turzii și localitatea Luna, în perioada 27.02.2023 – 03.03.2023

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă, în perioada 27.02.2023 – 03.03.2023, în municipiul Câmpia Turzii și localitatea Luna.
 
Furnizarea apei potabile cu presiune redusă este cauzată de lucrările solicitate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), respectiv lucrări de scoatere din funcțiune a rețelei vechi de transport apă Dn 600 mm și conectarea rețelei noi reabilitate din PAFSIN, Dn 600, pe strazile Gheorghe Barițiu și Făcliei, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″ – „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).   
 
În această perioadă pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.
 
Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: