spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Fura din spitale și a fost prins în flagrant și arestat de polițiști!

La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș – Biroul de Investigații Criminale au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 36 de ani, din județul Alba, bănuit de săvârșirea mai multor fapte de furt din vestiarele unor unități medicale.

 

Din cercetări a reieșit faptul că, la aceeași dată, bărbatul ar fi pătruns într-o unitate spitalicească din municipiul Târgu Mureș, iar din interiorul unor vestiare, ar fi sustras mai multe portmonee.

 

Datorită informațiilor obținute, referitoare la prezența bărbatului în municipiul Târgu Mureș și a activităților derulate, bărbatul a fost depistat în flagrant delict de polițiști, imediat după comiterea faptelor și înainte de a apuca să părăsească unitatea medicală.

 

Bărbatul a fost imobilizat, iar în urma controlului corporal, asupra sa au fost identificate 3 portmonee care conțineau acte personale, sume de bani și carduri bancare.

 

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele său ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

spot_img
spot_img
spot_img