spot_img
spot_img

Funny Mirror sau … ineditul evenimentului tău

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Nu departe de Câmpia Turzii, în comuna Luna, un tânăr cu spirit antreprenorial a pus bazele unei afaceri interesante, care să confere o aromă de inedit evenimentului tău.

Giurgiu Dorel, căci despre el este vorba, e student la USAMV Cluj Napoca, dar e mare pasionat de fotografie. Așadar și-a cumpărat o oglindă magică, pe care a denumit-o „Funny Mirror” și care îți dă posibilitatea să-ți faci selfie în cel mai inedit mod cu putință.

Aceasta este foarte potrivită la petreceri mondene, la nunți, adică acolo unde ne îmbrăcăm cu stil și facem selfie-uri pe care să le ținem minte o viațî întreagă.

Practic, te privești în oglindă și o atingi pentru ca ea să-ți facă poză. De-aici încolo, posibilitățile sunt nelimitate, deoarece poți să atașezi selfie-ului tău fie un logo al localului unde are loc evenimentului sau logo-ul unei companii.

Pe lângă Funny Mirror, tânărul student are posibilitatea de a presta servicii foto-video cu aparatură de ultimă generație.

Intră, așadar, pe https://www.facebook.com/Funny-Mirror-162942404336699/ sau sună la 0770.206.998 pentru a afla mai multe detalii.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...

Accident produs de un șofer beat, la Luna

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii au fost semnalați să intervină la un...

Mesaje RO-ALERT pentru zona Mihai Viteazu, Iara, Moldovenești – pericol de grindină, COD PORTOCALIU!

Cetățenii care locuiesc în localitățile Mihai Viteazu, Cornești, Cheia, Buru, Iara, Moldovenești, Petreștii de Jos, Lita, Plăiești, Măgura...

Cetățenii comunei Luna au curajul în ADN – la 1848 au plătit prețul suprem, pentru curajul lor!

Cine a avut norocul de a cunoaște oameni care sunt originari-sadea din comuna Luna, fie că vorbim despre...
spot_img

Pentru ocuparea celor 38 de funcții vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, în județul Cluj, au fost...

În perioada ianuarie – martie 2022 Inspectoratul Școlar Județean Cluj organizează, în conformitate cu prevederile O.M.E. nr. 4597/ 6.08.2021, O.M.E. nr. 5195/03.09.2021, respectiv O.M.E....
%d bloggers like this: