„Frumoasa din Pădurea Adormită” se joacă la Palatul Cultural din Câmpia Turzii

spot_imgspot_img

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Tetrul de Păpuși Puck, invită toți copiii la piesa de teatru: “Frumoasa din pădurea adormită”de Charles Perrault, scenariul și regia, Gabriel Apostol.

Este vorba despre o ursitoare rea, care dorește să se răzbune pentru că nu a fost invitată la petrecerea dată în cinstea prințesei Aurora. Astfel, ea, îi ursește ca, în ziua în care aceasta va împlini șaisprezece ani, să se înțepe într-un fus și să moară. Blestemul aruncat asupra micuței prințese este îndulcit, însă, de o ursitoare bună care spune că aceasta nu va muri, ci va cădea într-un somn adânc împreună cu întregul regat. Prințul sortit va dezlega vraja, iar sărutul lui o va trezi la viață pe frumoasa Aurora și pe toți cei din regat.

Spectacolul de pe scena Teatrului „Puck”, în viziunea regizorală a lui Gabriel Apostol, aduce în atenția spectatorilor de toate vârstele o feerie, un basm îndrăgit al literaturii clasice universale, o poveste despre bine și rău, despre destin, prietenie și iubire.

Piesa de teatru va avea loc, vineri, 23 martie 2018, ora 10:00, în Sala de Spectacole “Mircea Mihășan” a Palatului Cultural “Ionel Floașiu”.

Intrarea este liberă!

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
%d