fbpx
HomeOPINIEEditorialFripturistul plimbător a primit o nouă funcție călduță!
spot_img
spot_img

Fripturistul plimbător a primit o nouă funcție călduță!

- Publicitate -
spot_img

Rar, în politica „di la Cluj” s-a văzut un personaj mai oportunist decât fripturistul plimbător despre care vă voi vorbi în cele ce urmează.

Cu rădăcini în Câmpia Turzii, fripturistul plimbător, limburici de mare finețe, care poartă servietele liderilor liberali, s-a plimbat prin 3 partide și de la fiecare a primit câte ceva.

Prima dată a fost în PDL. Cu rădăcini în infama Miliție, care a bătut, a omorât și-a surghiunit mii de români pe motiv că nu țineau cu orânduirea socialistă, fripturistul plimbător și-a făcut rost de un post la Transelectrica.

Apoi PDL-ul s-a spart și fripturistul a vrut să fie deputat, dar și-a luat-o adânc în freză de la un alt fost PDL-ist, Ioan Moldovan, astfel că fripturistul s-a mutat la PMP, unde a crezut că va face rahatul praf, împreună cu ceilalți dezertori de prin alte partide.

Nu i-a ieșit pasența, astfel că s-a întors în PDL, care acum devenise PNL. Astfel, fripturistul plimbător, iar a primit un loc călduț … acum la Hidroelectrica.

În fine, ajungem la 2021 și, după marea ciolaniadă între „reformatorii, PNL, USRPLUS și UDMR” fripturistul plimbător mai primește o funcție pe bani publici, de unde poate să pompeze „resurse” către cine trebuie.

Fripturistul a ajuns în guvern, vicepreședinte de agenție, fără ca nimic altceva, în afară de fălcile rubensiene și paternul milițianist. 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: