spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Fotoreport: Un nou depozit de deșeuri din construcții pe Șarât?

O fotografie primită de la un cetățean din Câmpia Turzii care a dorit să rămână „anonim” pune grave semne de întrebare referitoare la seriozitatea societăților care efectuează lucrări prin oraș.

Din câte se vede în fotografie, un nou depozit de deșeuri din materiale de construcții a „răsărit” în cartierul Șarât, mai exact, în apropiere de strada Dr. Ioan Rațiu.

Neștiind despre ce este vorba, site-ul nostru de știri a solicitat un punct oficial de vedere din partea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii și vom reveni cu un update, de îndată ce vom primi răspunsul autorităților locale.

Referitor la „vechiul” depozit ilegal de deșeuri din construcții și asfaltări, situat în apropierea străzii Tudor Arghezi din același cartier, Primăria Câmpia Turzii a încheiat un contract de lucrări cu Dandantur Construct SRL, care viza colectarea a aproximativ 1000 de tone de deșeuri … din informațiile primite de la locuitorii străzii Tudor Arghezi, deși lucrarea s-a făcut, aceasta nu a acoperit nici măcar 1/4 din cantitatea TOTALĂ de moloz depozitată în ultimii doi ani acolo.

spot_img
spot_img
spot_img