fbpx
spot_img

Fotoreport: Un nou depozit de deșeuri din construcții pe Șarât?

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

O fotografie primită de la un cetățean din Câmpia Turzii care a dorit să rămână „anonim” pune grave semne de întrebare referitoare la seriozitatea societăților care efectuează lucrări prin oraș.

Din câte se vede în fotografie, un nou depozit de deșeuri din materiale de construcții a „răsărit” în cartierul Șarât, mai exact, în apropiere de strada Dr. Ioan Rațiu.

Neștiind despre ce este vorba, site-ul nostru de știri a solicitat un punct oficial de vedere din partea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii și vom reveni cu un update, de îndată ce vom primi răspunsul autorităților locale.

Referitor la „vechiul” depozit ilegal de deșeuri din construcții și asfaltări, situat în apropierea străzii Tudor Arghezi din același cartier, Primăria Câmpia Turzii a încheiat un contract de lucrări cu Dandantur Construct SRL, care viza colectarea a aproximativ 1000 de tone de deșeuri … din informațiile primite de la locuitorii străzii Tudor Arghezi, deși lucrarea s-a făcut, aceasta nu a acoperit nici măcar 1/4 din cantitatea TOTALĂ de moloz depozitată în ultimii doi ani acolo.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: