spot_img

Foto-video reportaj / Vezi care este stadiul lucrărilor de reabilitare a Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii

Date:

Share post:

 În cadrul unei conferințe de presă, organizată astăzi, la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii, primarul – Dorin Lojigan, alături de directorul colegiului – Paula Bozdog, au prezentat stadiul lucrărilor de reabilitare a unității școlare.

Proiectul de reabilitare a acestuia, în valoare de aproape 3 milioane de euro, este finanțat prin Axa prioritară 10, Prioritate de investiții 10.1, Obiectiv Specific 10.2, iar implementarea proiectului a debutat în luna aprilie a.c.

După cum se poate vedea și din fotografii, Colegiul este în plin proces de restaurare, termenul de finalizare a lucrărilor fiind luna martie a anului 2021.

În conformitate cu spusele viceprimarului, Sabin Marcel GHEMEȘ, odată cu finalizarea lucrărilor, este de așteptat ca valoarea cheltuielilor cu încălzirea clădirilor să scadă cu aprox. 40%.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Tentativa de jaf la o farmacie din Campia Turzii (UPDATE)

UPDATE: Deși IPJ Cluj ne-a declarat că „se desfășoară...

Prima zăpadă din această iarnă – vezi cât va ninge în zona Turda – Câmpia Turzii

Cetățenii matinali din Turda - Câmpia Turzii - Luduș...
%d bloggers like this: