fbpx
Sunday, June 4, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeSPORTFotbalul feminin se dezvoltă în zona Turda - Câmpia Turzii

Fotbalul feminin se dezvoltă în zona Turda – Câmpia Turzii

spot_img

Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, ramura feminină a acestui sport frumos se dezvoltă armonios și în zona TurdaCâmpia Turzii.

Primii care au început dezvoltarea fotbalului feminin au fost reprezentanții ACS Sticla Arieșul Turda, care au înființat o secție de fotbal feminin.

Astăzi, ACS Unirea Tritenii de Jos își prezintă prima jucătoare de fotbal din istoria clubului.

Astăzi vrem să vă prezentăm prima reprezentantă a fotbalului feminin din istoria echipei ACS Unirea Tritenii de Jos. Ea se numește Chișiu Matieș Lorena, sau Lore, cum îi spun toți colegii, și s-a născut pe 16 Noiembrie 2008 în Lleida, Spania.

Anul trecut a făcut primii pași în fotbal în cadrul grupei de juniori “pitici” ai clubului, iar din acest an e legitimată și face parte din grupa de juniori U17, unde a și debutat în competiția județeană oficială. Lore e nelipsită de la activitățile echipei, se antrenează cot la cot cu băieții, și e unul dintre cei mai conștiincioși membrii ai grupului. În plus în fiecare weekend e prezentă în tribună, de unde susține echipa de seniori.”, transmite clubul tritean.
 
De asemenea, clubul FC Câmpia Turzii, condus de Sergiu Jucan, Aurel Mâțiu și Andrei Pintilie, intenționează să dezvolte o secție de fotbal feminin.
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: