fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri din zonăFonduri pentru actualizarea P.U.G.-urilor în 3 comune din zona Turda - Câmpia...

Fonduri pentru actualizarea P.U.G.-urilor în 3 comune din zona Turda – Câmpia Turzii

spot_img

Consiliul Județean Cluj a demarat procedurile în vederea alocării finanțării, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru lucrările de proiectare și avizare a P.U.G.-urilor în 14 comune din județul Cluj.

În această etapă, beneficiare ale fondurilor alocate prin Programul privind elaborarea și/sau actualizarea Planurilor Urbanistice Generale pentru anul 2022 sunt comunele clujene Aluniș, Borșa, Călățele, Cojocna, Cuzdrioara, Dăbâca, Gârbău, Gilău, Jichișu de Jos, Moldovenești, Panticeu, Petreștii de Jos, Sic și Viișoara.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,Ne bucurăm de faptul că tot mai multe comune clujene fac pași semnificativi pentru finalizarea acestor documente urbanistice de o importanță majoră pentru dezvoltarea locală și implementarea unor inițiative de impact. Mai mult, Consiliul Județean va continua să sprijine aceste demersuri, acordând asistență autorităților locale în vederea actualizării cu celeritate a tuturor P.U.G.-urilor din județ”.

Valoarea totală a sumelor alocate celor 14 comune pentru realizarea procesului de actualizare a P.U.G.-urilor, în anul 2022, este de 411.922 de lei, finanțarea fiind asigurată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

 

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: