spot_img

Florin Potora: „Necesitatea de diversitate și dezvoltare, în care cred cu tărie, stă la baza candidaturii mele pe lista de consilieri locali din partea PNL Turda”

Date:

Share post:

 

Florin Tudorel Potora este unul dintre cei mai iubiți profi din Turda și, în acest an, este unul dintre oamenii care intră în luptă pentru victoria liberală, în alegerile locale.

PNL Turda a publicat un testimonial pe care Florin Potora l-a realizat, în debutul candidaturii sale la Consiliul Local.

Florin Tudorel Potora ➡️ ,,În prezent sunt profesor de educație fizică și sport în cadrul Școlii Gimanziale Teodor Murășanu, unde am acumulat o experiență de peste 15 ani, și profesor metodist în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Pe plan profesional am activat ca arbitru în lotul național de fotbal, inclusiv în Liga 1.

Necesitatea de diversitate și dezvoltare, în care cred cu tărie, stă la baza candidaturii mele pe lista de consilieri locali din partea PNL Turda. Datorită experienței pe plan didactic și sportiv, consider că pot reprezenta cu demnitate și în deplină cunoștință de cauză, proiectele de dezvoltare pe plan sportiv, și nu numai, ale Municipiului Turda.
 
Votați echipa PNL Turda. Votați pentru continuitate și dezvoltare. La Turda se poate!”
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Turdean arestat pentru VIOL

Un turdean în vârstă de 37 de ani a...

Vezi detalii despre functionarea Patinoarului Turda

Vă anunțăm că patinoarul din Parcul Central rămâne deschis...

Greii specializați în trafic de droguri din Turda rămân în arest

Cei șase bărbați percheziționați într-o speță de trafic de...
%d bloggers like this: