Florin Călinescu vine la Turda să discute cu tine despre valori civice

spot_imgspot_img

Asociația T9 l-a invitat la Turda pe celebrul actor, Florin Călinescu.

În ultimii ani, acesta s-a implicat în mai multe acțiuni și campanii cu caracter civic, iar „live-urile” sale de pe facebook, în care discută despre evenimentele contemporane au devenit virale.

În acest context, sâmbătă 17 februarie, cu începere de la ora 11:00, Florin Călinescu va susține un seminariu despre valorile civice. Evenimentul are loc în Sala Mare a Primăriei Turda, iar intrarea este liberă.

„Asociația T9 organizează dezbaterea cu titlul „Valori civice în România în anul Centenarului“, sâmbătă, 17 februarie 2018, de la ora 11, în Sala mare de ședințe a Primăriei Turda, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 28.

Discuțiile se vor concentra în principal pe modul în care societatea civilă, ONG-urile și oamenii neafiliați politic pot să își aducă aportul la dezvoltarea României, cu exemple pozitive, respectând normele de conduită civică, în conformitate cu Constituția și legile României.

Invitat special: Florin Călinescu.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii prealabile la adresa contact@turdanoua.ro”, precizează reprezentanții asociației T9.

spot_img
%d