fbpx
spot_img

Final de carieră și aprecierea meritelor

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată ceremonia de trecere în rezervă pentru maistrul militar principal Păcurar Ioan Augustin și pentru maistrul militar clasa I Cojocaru Daniel Valeriu, care și-au servit patria timp de 28 de ani cu devotament și responsabilitate. După ani petrecuți și dăruiți familiei Bazei 71 Aeriană, li s-a citit ordinul de trecere în rezervă în fața întregului colectiv al unității. De acum își vor petrece timpul alături de cei dragi, într-un mediu mai puțin cazon. Le mulțumim pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit misiunile și suntem convinși că au lăsat în urma lor specialiști cel puțin la fel de buni ca ei.
 
De asemenea, pentru buna desfășurare a activității și îndeplinirea cu succes a misiunilor care le-au fost încredințate, caporalul clasa a II-a Sucuturdean Vasile Tiberiu și caporalul clasa a III-a Lică Alexandru au fost recompensați cu mulțumiri de către comandantul unității. Sperăm ca exemplul lor să fie urmat de câți mai mulți colegi.
 
Colectivul și comanda bazei le urează noilor rezerviști ca timpul petrecut de astăzi înainte cu familia să fie unul de calitate și cu cât mai multe amintiri frumoase!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

DREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei… E a doua greșeală de 1 Aprilie! Chiar doriți să fiți denumit...

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ” Corijenți la legalitate!...

Anamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

Transylvania Steak House a devenit, aproape peste noapte, cel mai „vorbit” restaurant din Cluj Napoca, iar o bună...

Pandemia a adus mari probleme economice la Spitalul Municipal Turda

Ședința de Consiliu Local organizată joi, 30 martie 2023, la Turda, a scos la iveală o problemă economică...

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...
%d bloggers like this: