spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Final de cariera pentru unul dintre cei mai iubiti pediatri din Campia Turzii

Pentru noptile petrecute la capul copiilor bolnaviori si pentru sutele de vieti fragede salvate, pediatri ar trebui sa fie considerati ingeri de paza.

Unul dintre acesti ingeri in trup uman este doamna doctor, Adriana Botezan, din Campia Turzii.

Ieri. doamna doctor si-a celebrat ultima zi in hainele albe, care au dat atatea sperante pacientilor si apartinatorilor care i s-au adresat.

La final de cariera, a fost inconjurata de prieteni si colegi din Spitalul “Dr. CORNEL IGNA”, precum si de la alte institutii medicale.

“Ce poate fi mai frumos decât să sărbătorești alături de oameni minunați care prin natura profesiei lor și-au păstrat sufletul tânăr precum al copiilor pentru care și-au dedicat o mare parte din viață !🎉🌸😇
Ani de pensie mulți ,cu sănătate și cu bucurie ii dorim din tot sufletul doamnei doctor Botezan Adriana și îi mulțumim pentru frumoasa colaborare de care am avut parte de-a lungul anilor !🌤️❤️”, i-au transmis colegele alaturi de care si-a serbat ziua pensionarii.

De asmenea, medicul Lehel Csergo, unul dintre cei mai buni si mai verticali internisti pe care i-a avut vreodata Campia Turzii, a felicitat-o pe Adriana Botezan.

“Adriana, iti doresc multă sănătate și o viață de pensionar frumoasă și lungă!”, a fost mesajul lui Lehel Csergo!

“MULTUMIM DIN SUFLET!” spunem si noi, cei din familia RefleqtMedia, in numele tuturor acelora care conteaza!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img