spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Filmul Sherlock Holmes 3, o prioritate pentru Robert Downey Jr.

Actorul Robert Downey Jr. își dorește să joace în filmul Sherlock Holmes 3, așteptat de fanii seriei de foarte mult timp. Producția trebuia lansată în 2021, însă a fost anulată de mai multe ori și acum lucrurile par că revin pe făgașul normal și producția va începe cel mai probabil anul următor.

Pentru mult timp, s-a spus că Sherlock Holmes 3 nu poate apărea fără ca Downey Jr. să își dea acordul. Acesta a făcut însă un anunț care le dă speranțe fanilor, prin intermediul soției sale, care are și rolul de producător în film.

“O vom face atunci când totul va fi bine. Filmul este o prioritate pentru companie și o prioritate pentru Robert”, a spus soția lui Robert, Susan Downey, potrivit MSN.

A trecut mai bine de un deceniu de când fanii seriei așteaptă apariția Sherlock Holmes 3. Producția a fost confirmată prima dată în 2011, la scurt timp după lansarea A Game of Shadows, însă din cauza unor probleme a fost amânată. La un moment dat au fost discuții și legate de înlocuirea regizorului Guy Ritchie și au fost încercați mai mulți scenariști.

De fapt, Ritchie a afirmat anul acesta că momentan nu mai face parte din proiect și că apariția filmului depinde doar de decizia lui Robert Downey Jr.. “Sincer, am lăsat asta în seama lui Robert Downey Jr. El a vrut să fie responsabil de film, iar mingea este acum în terenul lui. Eu am ieșit din proiect până când voi avea timp să mă implic”, a afirmat Guy Ritchie anul acesta.

Distanța mare de la precedentul film până la Sherlock Holmes 3 este cauzată și de numeroasele proiecte în care Downey Jr. s-a implicat în ultima perioadă. În ultimii ani, el a avut roluri în The Avengers, Iron Man 3 și Captain America: Civil War, printre altele.

Primul film al francizei a fost lansat în 2009

În 2009, Robert Downey Jr. a interpretat pentru prima dată rolul de detectiv în această franciză. El a făcut pereche în distribuția filmului Sherlock Holmes cu Jude Law (care l-a interpretat pe doctorul John Watson), dar și cu Mark Strong și Rachel McAdams. La un buget de 90 de milioane de dolari, încasările au fost de peste 524 de milioane de dolari, astfel că decizia prelungirii a fost una firească.

Următorul film s-a numit Sherlock Holmes: A Game of Shadows și a apărut în 2011. Bugetul a fost de 125 de milioane de dolari, în timp ce încasările au trecut și de această dată de 500 de milioane de dolari: mai exact, 543 de milioane de dolari.

Sherlock Holmes este prezent și în jocuri

Dincolo de serialele și filmele cu Sherlock Holmes, detectivul e o prezență constantă și în jocuri. Printre cele mai cunoscute jocuri video despre acest detectiv sunt Sherlock Holmes The Awakened, Sherlock Holmes: Chapter One (2021) și Sherlock Holmes: Crimes & Punishments.

Providerii de conținut pentru cazino lansează, din când în când, sloturi inspirate din filme și cărți celebre, iar Sherlock Holmes nu avea cum să lipsească. Din acest motiv, unul dintre cele mai apreciate sloturi de pe NetBet (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) este Holmes and the Stolen Stones, un joc cu jackpot marca Yggdrasil, ce se remarcă printr-o grafică inedită, o coloană sonoră plină de mister și simboluri inspirate din cartea scrisă de Arthur Conan Doyle în 1887.

Scriitorul scoțian a lansat 5 romane și 56 de povestiri din seria Sherlock Holmes, iar acestea ocupă locul 2 în topul celor mai vândute cărți din istorie, după Biblie, astfel că e de înțeles de ce apar constant noi produse.

spot_img
spot_img
spot_img