spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Târg al ONG-urilor, la Câmpia Turzii

Apah Transilvania va invita vineri, 26 iulie 2024, incepand...

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Festivalul Concurs, “Episcop Nicolae Ivan”

Elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Campia Turzii au participat în 25 Noiembrie, în Biserica Parohiei Campia Turzii I, la Festivalul Concurs, “Episcop Nicolae Ivan”. La festival au participat aproximativ 150 copii, de la școlile din zona Câmpia Turzii: Ceanu Mare, Tritenii de Jos, Petrestii de Jos, Colegiu Tehnic ”Victor Ungureanu”, Liceul Teoretic “Pavel Dan”, Scoala Gimanziala “Mihai Viteazul”, Câmpia Turzii si Scoala Gimnaziala “Avram Iancu”, îndrumați de cadrele didactie (profesori de religie și învățători).

Dintre acestia, elevii Școlii ”Avram Iancu”, vor participa la Etapa următoare a Festivalului concurs, organizată la nivelul Mitropoliei Clujului, în data de 10 decembrie. Festivalul Concurs de Colinde „Episcop Nicolae Ivan” a fost inițiat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Andrei, iar prima ediție a fost organizată în 2011,cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la reactivarea Arhiepiscopiei Clujului.


Festivalul de colinde și obiceiuri „Episcop Nicolae Ivan” dorește să prezinte și să ofere elevilor și profesorilor, cadrul în care aceștia să-și manifeste nobilele preocupări, ceea ce demonstrează că printre prioritățile lor ,se află și viața satului de altădată, care acum în începutul postului Crăciunului este reînviată prin colindele și tradițiile frumoase legate de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.


Felicitari ,dragi copii si mult succes! Sa laudati din inima, într-un glas pe Pruncul Sfant,
nascut in iesle!

prof. Mihaela Bogătean

spot_img
spot_img